Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi... |
Jessie_j (22.04.2011/12:51)niye xowdu
Kim deyr qzlar satashmir.satashanlar var+qza yarashmaz

uzdu soymedim ama mence soyseydim ondan yaxciydi.Mamam mat meetel qalmiwdi.Ama qaqawdari o veziyete chatdirdimki wofere yalvarirdilarki saxla duwek
uwendede qacdilar
iyirler sora arxasinda dura bilmirler.:))))
ime bu qapida bir alchaq dayanib buna el atib.Buda qorxub.Inan o oglani belke o an parcaliceydim.Sagolsun bir oglan yapiwdi eclafin bogazindan agzindan cixani didi buna.I ondan soraki stansiyada tulladi onu qapidan bayira.Ordan eve nece esebi gelmiwdimse onu bir allah bilir. KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
-=Bezumnaya=- (18.07.2011/20:42)nc nc MEN O AN WEREFSIZLERI NEBILIME
Bir defede metrodaydiq baciynan baci menden 2yaw balacadi.Magazadan gelirdiy elimizde coxlu setka varidi.Ele olduki metro doluydu baci qapinin yaninda dayanda mende ondan birazca arali.Birde gordum ba
БОГ Создал ВОРА, а Чёрт - Прокурора... |
ManGA_ (18.07.2011/20:47)Ele arsiz insanlara onsuzda soz chatmir.Qizi agladib hele gulurdude.Sumkani qoyaceydim bawina.Sedece kenardaki didiyim oglan qoymadi.Sagolsun cavabni verdi.
nc nc MEN O AN WEREFSIZLERI NEBILIME
KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
-=Bezumnaya=- (21.07.2011/20:03)ok. Gerey vuraydin tepesine
Ele arsiz insanlara onsuzda soz chatmir.Qizi agladib hele gulurdude.Sumkani qoyaceydim bawina.Sedece kenardaki didiyim oglan qoymadi.Sagolsun cavabni verdi.
<< 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 39 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 250

...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...