💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Jessie_j (22.04.2011/12:51)niye xowdu
Kim deyr qzlar satashmir.satashanlar var+qza yarashmaz

uzdu soymedim ama mence soyseydim ondan yaxciydi.Mamam mat meetel qalmiwdi.Ama qaqawdari o veziyete chatdirdimki wofere yalvarirdilarki saxla duwek
uwendede qacdilar
iyirler sora arxasinda dura bilmirler.:))))
ime bu qapida bir alchaq dayanib buna el atib.Buda qorxub.Inan o oglani belke o an parcaliceydim.Sagolsun bir oglan yapiwdi eclafin bogazindan agzindan cixani didi buna.I ondan soraki stansiyada tulladi onu qapidan bayira.Ordan eve nece esebi gelmiwdimse onu bir allah bilir.-=Bezumnaya=- (18.07.2011/20:42)nc nc MEN O AN WEREFSIZLERI NEBILIME
Bir defede metrodaydiq baciynan baci menden 2yaw balacadi.Magazadan gelirdiy elimizde coxlu setka varidi.Ele olduki metro doluydu baci qapinin yaninda dayanda mende ondan birazca arali.Birde gordum ba
ManGA_ (18.07.2011/20:47)Ele arsiz insanlara onsuzda soz chatmir.Qizi agladib hele gulurdude.Sumkani qoyaceydim bawina.Sedece kenardaki didiyim oglan qoymadi.Sagolsun cavabni verdi.
nc nc MEN O AN WEREFSIZLERI NEBILIME
-=Bezumnaya=- (21.07.2011/20:03)ok. Gerey vuraydin tepesine
Ele arsiz insanlara onsuzda soz chatmir.Qizi agladib hele gulurdude.Sumkani qoyaceydim bawina.Sedece kenardaki didiyim oglan qoymadi.Sagolsun cavabni verdi.