💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
KoNCeNo (17.12.2014/23:48)Ne bilim başkasi elin neye vurur dəyişirde )
Sen cani denen yata bilmeremee krani nite deyisirler axi

~~~Ahu~~~ (17.12.2014/23:50)Ay sagol ele ele dusunmusdum dedim yani o derecede sofudu incime nese bibinin psixasi mene subheli geldiye))
Ne bilim başkasi elin neye vurur dəyişirde )
KoNCeNo (17.12.2014/23:58)Xestelikdi ..
Ay sagol ele ele dusunmusdum dedim yani o derecede sofudu incime nese bibinin psixasi mene subheli geldiye))

~~~Ahu~~~ (17.12.2014/23:59)Menim bir tanisim vardi temiz xesde idi muellime idi usaqlari doyende basina desmal atib vururmus day bunu mene deyende kecinmisdim gulmeyden
Xestelikdi ..
KoNCeNo (18.12.2014/00:02))))) təsəvvür eledim ))))
Menim bir tanisim vardi temiz xesde idi muellime idi usaqlari doyende basina desmal atib vururmus day bunu mene deyende kecinmisdim gulmeyden

~~~Ahu~~~ (18.12.2014/00:03)Mende dedim ki,artiq usaq ozun hazir hiss ederde sen desmali atib hazirlayana kimi oda ozun buna hazirlayar
)))) təsəvvür eledim ))))

KoNCeNo (18.12.2014/00:04)Bu momentde senin desmalıvı atırsan müəllimin elinin altina
Mende dedim ki,artiq usaq ozun hazir hiss ederde sen desmali atib hazirlayana kimi oda ozun buna hazirlayar
))
~~~Ahu~~~ (18.12.2014/00:06)Az infakt vuraree onu.ona dedim ki,gel 1 ay qal menle ya menim terzimi gotureceksen yada ozunu asacawsan senden ne gedir bextini sina risq elemedi mende pintosun biriyem
Bu momentde senin desmalıvı atırsan müəllimin elinin altina))

KoNCeNo (18.12.2014/00:11)Ordada keçinib qalar e yazıq ve sonra həmin dəsmalı atırsan üzünə ki üzü açıq qalmasın
Az infakt vuraree onu.ona dedim ki,gel 1 ay qal menle ya menim terzimi gotureceksen yada ozunu asacawsan senden ne gedir bextini sina risq elemedi mende pintosun biriyemSora fikirlesdim ki,o ceh
)))
~~~Ahu~~~ (18.12.2014/00:13)Xaxaxa dogurdan ele adamlar xesdedi menim olara ureyim agriyir evin qapisi nedir ki,onuda desmalla acir deyek tuvalet cehennem evin qapsina zad eliyibler)))))))
Ordada keçinib qalar e yazıq ve sonra həmin dəsmalı atırsan üzünə ki üzü açıq qalmasın)))