Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (17.12.2014/23:48)Ne bilim başkasi elin neye vurur dəyişirde )
Sen cani denen yata bilmeremee krani nite deyisirler axi
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (17.12.2014/23:50)Ay sagol ele ele dusunmusdum dedim yani o derecede sofudu incime nese bibinin psixasi mene subheli geldiye))
Ne bilim başkasi elin neye vurur dəyişirde )
KoNCeNo (17.12.2014/23:58)Xestelikdi ..
Ay sagol ele ele dusunmusdum dedim yani o derecede sofudu incime nese bibinin psixasi mene subheli geldiye))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (17.12.2014/23:59)Menim bir tanisim vardi temiz xesde idi muellime idi usaqlari doyende basina desmal atib vururmus day bunu mene deyende kecinmisdim gulmeyden
Xestelikdi ..
KoNCeNo (18.12.2014/00:02))))) təsəvvür eledim ))))
Menim bir tanisim vardi temiz xesde idi muellime idi usaqlari doyende basina desmal atib vururmus day bunu mene deyende kecinmisdim gulmeyden
~~~Ahu~~~ (18.12.2014/00:03)Mende dedim ki,artiq usaq ozun hazir hiss ederde sen desmali atib hazirlayana kimi oda ozun buna hazirlayar
)))) təsəvvür eledim ))))

KoNCeNo (18.12.2014/00:04)Bu momentde senin desmalıvı atırsan müəllimin elinin altina
Mende dedim ki,artiq usaq ozun hazir hiss ederde sen desmali atib hazirlayana kimi oda ozun buna hazirlayar
)) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (18.12.2014/00:06)Az infakt vuraree onu.ona dedim ki,gel 1 ay qal menle ya menim terzimi gotureceksen yada ozunu asacawsan senden ne gedir bextini sina risq elemedi mende pintosun biriyem
Bu momentde senin desmalıvı atırsan müəllimin elinin altina))
Sora fikirlesdim ki,o cehennem men onun terzin goturerem yada eseb xesdeliyi zad taparam redd olsunee

KoNCeNo (18.12.2014/00:11)Ordada keçinib qalar e yazıq ve sonra həmin dəsmalı atırsan üzünə ki üzü açıq qalmasın
Az infakt vuraree onu.ona dedim ki,gel 1 ay qal menle ya menim terzimi gotureceksen yada ozunu asacawsan senden ne gedir bextini sina risq elemedi mende pintosun biriyemSora fikirlesdim ki,o ceh
))) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~~~Ahu~~~ (18.12.2014/00:13)Xaxaxa dogurdan ele adamlar xesdedi menim olara ureyim agriyir evin qapisi nedir ki,onuda desmalla acir deyek tuvalet cehennem evin qapsina zad eliyibler)))))))
Ordada keçinib qalar e yazıq ve sonra həmin dəsmalı atırsan üzünə ki üzü açıq qalmasın)))
<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1018 / 501

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!