Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |

Nikim_budu) (26Nikim budu men sene nece vaxtdir yazmaq istirem dostluquna al meni daniwacaqlarim var,2015/08:46)
1oglan var idi ozun banba aparirdi cox maraqliydi mene onu gormey ve gordum coxx guldum ))))burda goynen geden bir cox oglan varki ele oz yaxinj onyn haqda ele sozler deyirki qizligimla oglan munasibe
Doktor_ama_yalniz (26Aldim yaz2015/08:48)
Nikim budu men sene nece vaxtdir yazmaq istirem dostluquna al meni daniwacaqlarim var,
Lady_of_Vampire (01.02.2012/00:30)hee.. Amma qiz gerey o hedde catdirmaya. Gorurki eseblewib ve nalayiq soz ewide biler sadece sussun. Cixsin da saytdan. Cvb vermemekle ozunun hormetin, qiymetin saxlayar. Daniwdiqca, sporlawdiqca daha da batar.
Gizlar cox gorubler yegin, oglanlar forumda catda olurlar, baslayirlar gizlarin yazdiglarina yazmaga,sora eyer giz zarafatnan bir soz dese, baslayirlar aglina geleni yazmaga, cunki gizdi.zeifdi elb
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Nikim_budu) (26Qorxulu adamsan))2015/08:46)
1oglan var idi ozun banba aparirdi cox maraqliydi mene onu gormey ve gordum coxx guldum ))))burda goynen geden bir cox oglan varki ele oz yaxinj onyn haqda ele sozler deyirki qizligimla oglan munasibe
[Conkisde_Paradice] (26Gul chicheyi veren daha chox maraqlandirir))2015/14:21)
........men ele bilirdim qızları gül-çiçek daha çox maraqlandırır))

<< 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 681

Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...!
2015/08:46)
zeifdi elb