Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~Ya_ne_tvoya (01.02.2012/00:57)yeniki haminin yazdiglarinan gormey olur nece oldugun burda ne var?
sen yazdigina baxda hec olmasa. Yazmisanki hami, haminin icinde mende varam! Sende hemiwe oxu atib yayini gizletme, sozun atanda nikini de yaz
Mene cox maraglidi,
men ne yazsamda hec kim bir soz demedi,cunki bilirler ne menada deyirem, ama sen hemise wexsen ozuve goturursen dediylerimi,,.goresen niye beledi
Lady_of_Vampire (01.02.2012/01:01)men hami sozunu birmenali qebul etdim. sen ilk yazdigimnan sehv tutduguna gore ozume goturdum sozu
yeniki haminin yazdiglarinan gormey olur nece oldugun burda ne var?Mene cox maraglidi,men ne yazsamda hec kim bir soz demedi,cunki bilirler ne menada deyirem, ama sen hemise wexsen ozuve goturursen d
Arisa (01.02.2012/01:04)menimde varda
Lady_of_Vampire, Kompleksim var-
, ama yazdigim seyler deyil, basgadi
, sadece azerbaycanda cox yayilmis bir seylerdi yazdigim onan onlari yazdim.~Ya_ne_tvoya (01.02.2012/01:06)men eyer sene wexsen bir soz demek istesem nikivi yazib yazacam,neceki bayag yazdim.
men hami sozunu birmenali qebul etdim. sen ilk yazdigimnan sehv tutduguna gore ozume goturdum sozu
Lady_of_Vampire (01.02.2012/01:07)Azerbaycanda kartof qizartmasi yemek ayib sayilir?
menimde varda, ama yazdigim seyler deyil, basgadi
, sadece azerbaycanda cox yayilmis bir seylerdi yazdigim onan onlari yazdim.
Lady_of_Vampire (01.02.2012/01:09)anladim!
men eyer sene wexsen bir soz demek istesem nikivi yazib yazacam,neceki bayag yazdim.
REZIDENT736 (01.02.2012/01:09)he ..guya bilmirdinmis kimi eleme.
Azerbaycanda kartof qizartmasi yemek ayib sayilir?
Tekce o deyil,sadece ele izah elemeye calisidm.
Lady_of_Vampire (01.02.2012/01:11)Bilsem niye yaziram? 3sebebin ucu de mende var. Xususen kartof. En dadli ve rahat hazirlanan yimeydi. Hemcinin geyimin qiymeti,esasdi geyim yarassin adam.
he ..guya bilmirdinmis kimi eleme. Tekce o deyil,sadece ele izah elemeye calisidm.
REZIDENT736 (01.02.2012/01:15)sen basa duwmedin ne demey istirem, sohbet kartowkadan, geyimnen getmir...cox seyler var, sadece onlarin ustunde meselen getirdim.
Bilsem niye yaziram? 3sebebin ucu de mende var. Xususen kartof. En dadli ve rahat hazirlanan yimeydi. Hemcinin geyimin qiymeti,esasdi geyim yarassin adam.
<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 667