Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
!=!DEVIL MAY CRY!=! (14.03.2017/03:56)Tamam sorusaram -
Menim senin hansi werhinden sonra ne yazdigima diqqet et. anlamasan sorush birde izah etmeye calisharam .nie men sene o suali verdim deye

!=!DEVIL MAY CRY!=! (14.03.2017/03:52)Yox , məncə elə məhz elə yazılmalı idi . Kim ordan nəyi necə başa düşmək , nəyi götürmək istəyirsə qoy onu da götürsün , elə də başa düşsün . Mən öz fikrimi çoxluq üçün yazmıram , şəxs üçün yazıram . )
bu cur yazilmali idi .bayaq yazdiginda Sirf gucu getirib xoshbextliye nisbet vermisen yalniz guclu olmaq insani xoshbext etmez. xoshbext ola bilmek ucunse guc lazimdir.
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
FuLLiTo (14.03.2017/03:59)Bura forumdur :) Coxluq uchun yazmasan bele choxluq ichindesen . Ferdi fikirlerini ferdi mesajlarda bolushmek daha munasib olur .
Yox , məncə elə məhz elə yazılmalı idi . Kim ordan nəyi necə başa düşmək , nəyi götürmək istəyirsə qoy onu da götürsün , elə də başa düşsün . Mən öz fikrimi çoxluq üçün yazmıram , şəxs üçün yazıram .
Yazdigin fikir ferdi olsada umumi bir fikir olaraq yazilmishdi .fikir bildirdim... fikrimi dedim .
FuLLiTo (14.03.2017/03:59)Eslinde burda hec kimde gunah yoxdur ki.Yazan sensen bu senin şexsi fikrindi ve hormetle yanawiriq.Anlayan biz.Sen ozun anlayacaq derecede yazirsan, biz ise ozumuz anlayaca derecede basa duwuk.Onun ucunde fikir muxtelifliyi yaranir. Blmrem fikrimi cattdira bildimmi ???
Yox , məncə elə məhz elə yazılmalı idi . Kim ordan nəyi necə başa düşmək , nəyi götürmək istəyirsə qoy onu da götürsün , elə də başa düşsün . Mən öz fikrimi çoxluq üçün yazmıram , şəxs üçün yazıram .
EVAMELISSA (14.03.2017/04:04)Başa düşürəm .
Eslinde burda hec kimde gunah yoxdur ki.Yazan sensen bu senin şexsi fikrindi ve hormetle yanawiriq.Anlayan biz.Sen ozun anlayacaq derecede yazirsan, biz ise ozumuz anlayaca derecede basa duwuk.Onun uc
FuLLiTo (14.03.2017/04:05)Tesekkurler
Başa düşürəm .
.gif)
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
*Milena* (14.03.2017/20:02)eqoist : sif. [fr. əsli lat.] Özünü bəyənən, özünü yüksək tutan, ancaq özünü, öz mənafeyini düşünən adam;
kimsədən aslı olmamaq ,eqoist olmaq lazimdir güclü olmaq üçün.ən yaxşı və ən dogru usul ,sənə dəyər verən insanalara dəyər verərək guclu ola bilər insan,səni anlayan ,səni ən dərinə qədər başa düşə bi
eqo ile guclu olmaq olar .. ama
en dogru usul demezdim
!=!DEVIL MAY CRY!=! (14.03.2017/20:47)Bununla yanaşi fərqli usullarda yazdim.
eqoist : sif. [fr. əsli lat.] Özünü bəyənən, özünü yüksək tutan, ancaq özünü, öz mənafeyini düşünən adam; eqo ile guclu olmaq olar .. ama en dogru usul demezdim
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1871 / 2705

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋