Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
eme ki, insanin butun cetinliklere guc gelmey ucun cetinliklerle qarwilawmalidi
emir doyule doyule berkiyer. ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
*Milena* (14.03.2017/20:58)En dogru olaraq onu qeyd etdin. Yanashi olanlara fikir bildirmedim. Eqonun cox olmasinin yaxshi bir shey olmadigini demek istedim.
Bununla yanaşi fərqli usullarda yazdim.
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
ZuZuLyA (14.03.2017/20:58)Qorxulari ile uzleshmek insani guclu eder eladi buda
Bir xestelik bele baw verende artig beden ozunu muaiceye bawlayir.Heraret qalxir infeksiyalari yandirmaq ucun iwdahimiz kesilir butun orqanlar dincelir san ki,beyin sadece xesteliye odaklanir.Bu artig
!=!DEVIL MAY CRY!=! (14.03.2017/21:20)Beli bir cox deqiq hansi sahedi bilmirem deyesen pisixoloqlardi bele mualice edir pasientleri,mes.yukseklik qorxusu,qaranlig qorxusu,hansisa hewarat qorxusun,onlari siyan,siyans qorxulariyla qarwi qarwiya saxlayirlar bu zaman artig qorxuya qalib gelirler.
Qorxulari ile uzleshmek insani guclu eder eladi buda
NoreN (14.03.2017/21:27)Pis insan:)
Bashladi yene )
ZuZuLyA (14.03.2017/21:55)Qorxu klubu verlishi var ela verlishdi.orda bu dediklerini edirler
Beli bir cox deqiq hansi sahedi bilmirem deyesen pisixoloqlardi bele mualice edir pasientleri,mes.yukseklik qorxusu,qaranlig qorxusu,hansisa hewarat qorxusun,onlari siyan,siyans qorxulariyla qarwi qar
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1871 / 1172

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋