Son 10 mövzu
İlk defe dersden neçenci sinifde qaçmısız? | Aydan_W [Off] (29.04.2019 / 08:11)
|
Ele bir defe qacmiwam,8-ci sinifde,Cografiya dersinnen...Qacmirdim 11ci sinifde muellim ozu deyirdi gedin mende sizi behane edib gedim avtobusa yetişim))) __DeFeND__YouR__SeLF__ (29.04.2019/09:18)
Qacmirdim 11ci sinifde muellim ozu deyirdi gedin mende sizi behane edib gedim avtobusa yetişim)))
Men qacmiwdim 2cj mertebeden tullanib ozde nedi nedi peyvend vurmaga gelmiwdiler qolumuza.qizlarida yigdim qacdim.seherde mudur otaginda xususi qullug elesi bize.peyvendide vurdurdu)))asimka (29.04.2019/09:20)
Men qacmiwdim 2cj mertebeden tullanib ozde nedi nedi peyvend vurmaga gelmiwdiler qolumuza.qizlarida yigdim qacdim.seherde mudur otaginda xususi qullug elesi bize.peyvendide vurdurdu)))
sag ol mudir)))
Qacdigniza deyib)__DeFeND__YouR__SeLF__ (29.04.2019/09:23)
sag ol mudir))) Qacdigniza deyib)
Demiwdim nigar xeste idi getdik yanina.ona gore qacdig. Nigarada demek yadimizdan cixmiwdi .mudur nigara yaxinlawdi soruwdj nigar dunen niye gelmemiwdjn. Dedi Gencede idik ona gore. Orda uje ewweyimiz oldh otagina cagirdi danladj o ki var .peyvendide vurdurdu yola saldi))))asimka (29.04.2019/09:30)
Demiwdim nigar xeste idi getdik yanina.ona gore qacdig. Nigarada demek yadimizdan cixmiwdi .mudur nigara yaxinlawdi soruwdj nigar dunen niye gelmemiwdjn. Dedi Gencede idik ona gore. Orda uje ewweyimiz
Adam be eşşeyini saglam yere baglayar))) naşi olubsuz)
Cemi mesajlar: 340
<< 1 ... 29 30 [31] 32 33 34 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı