Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Lady_of_Vampire (12.02.2012/11:17)Heri orasida eledi,seni men tirkalayiram deyesen duwuncelerin oyanir
derine gedmesem razi galmirsan cvbdan)aristotelin gohumu olmagim barede sene dedimseher seher az gul)
.sirrin men olene kimi menimledi,seher seher gulmek xeyirdi
._StreSS_ (12.02.2012/11:21)men seni hemise anlamisam filosof,sadece senen uzun cvb gozleyirdim.
son zamanlar meni anlamirsanha Gunel)) o sozun derin menasi var,tutmali idin)
Men anladim basgalri anlamadi,onlara gore cvbi bir az rahatlawdir

...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi... |
Lady_of_Vampire (12.02.2012/11:23)Trayektoriya bashlangici ve sonu olan parchadir,heyat kimi... Insan bashlangic noqteden yola chixir,bu xett yuxari da qalxa biler,ashagi da ene biker,bezen de komada olan bir insanin neyati kimi duz xetden de ibaret ola biler.bezen bunu urek kardioqrammasi lentindeki dioqrammaya da benzetmek olur,yeni urek doyuntusu.heyatimizin ele anlari olurki heyecanlaniriq,sevinirik,qorxuruq,bu da urek ritmine,yeni onun trayektoriyasina tesir edir...
men seni hemise anlamisam filosof,sadece senen uzun cvb gozleyirdim.Men anladim basgalri anlamadi,onlara gore cvbi bir az rahatlawdir
Menali heyat o demekdirki cizdigimiz bu trayektoriya cizma qara formada yox,her insan uchun deyerli bir mena veren parchadan ibaret olsun...
Oz adimdan fa her bir insana qirilayan,nazik yox qalin xetle chekilmish ve ola bileceyi en maksimum uzunlugunda heyat trayektoriyasi olsun,sonu duz xetle bitsin,ezabsiz yeni...
_StreSS_ (12.02.2012/11:37)bu basga mesele filosof dostum
Trayektoriya bashlangici ve sonu olan parchadir,heyat kimi... Insan bashlangic noqteden yola chixir,bu xett yuxari da qalxa biler,ashagi da ene biker,bezen de komada olan bir insanin neyati kimi duz x
apl..gif)
Lady_of_Vampire (12.02.2012/11:43)Lakonik yazmaq daha yaxshidi ama))
bu basga mesele filosof dostumapl.

Lemond_22 (12.02.2012/13:00)Herden ureyinde fikirlewdiyni demeye ehtiyyac var
Herden sual verirem ozume niye her weyi ureyimde bu qeder fikirlewirem???
.aLFAROMEOo (12.02.2012/13:11)Ele demirem ki,ozum ozume fikirlewirem de,,,,
Herden ureyinde fikirlewdiyni demeye ehtiyyac var.
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 372

seher seher az gul)
...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...