canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Kişiler niye qadınların işlemesine razı deyiller?
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (08.01.2017 / 00:54)
Bir sozde deyimki bow weydir , iwledi iwlemedi .Fikri ,duwuncesi bawqa olan xanim evde olanda da xeyanet edecek ,iwde olandada . Duz olan her yerde duzdu.Yaxwi xanim ise , erinden soz gizletmez .Heyat oldawi demek ne demek ??? Hec ewitmisiz ki desinler heyat qardawi , heyat xala oqlusu ve s. Demekki heyatindan sorumlu insan , heyatinda olan , baw veren hadiseleri boluweceyin insan.Onunlada boluwmesen kime deyessen.Kim o insan qeder seni anlayib bawa duwe biler ki ( anlayiwli insanlardan sohbet gedir ) Sen derdini de , eacini o tapsin .
deyiş. EVAMELISSA (08.01 /00:54) [2]
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.01.2017 / 00:55)
EVAMELISSA (08.01.2017/00:47)
Men burda bir kelme yazdim ki , isteyirem sevdiyim mene gozu ilede xeyanet etmesin hara baxsa meni gorsun.Bezileri laq edib guldu.Mehz bunu nezerde tuturdum mende cunki gozu ile bawqa xanima baxanda i
Senin bu mesxere meselenede aydinliq getirmek isteyirem.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.01.2017 / 00:59)
EVAMELISSA (08.01.2017/00:47)
Men burda bir kelme yazdim ki , isteyirem sevdiyim mene gozu ilede xeyanet etmesin hara baxsa meni gorsun.Bezileri laq edib guldu.Mehz bunu nezerde tuturdum mende cunki gozu ile bawqa xanima baxanda i
Senin o dediyin werhivide oxumuwdum menim goz yaddawim yaxwidi.
Bu Forumnan duzgun istifade ede bilmir insanlar Duzgun istifade ede bilseler Itirdikleri zamanin Boyuk xeyrin tapa bilerler.

Kimki semimi werh yazir gulurler onu aroya Qoyurlar.Meselen:Menim O ev yiqiwdirmaq hakkinda yazdiqim rey kimi.
Apprecate,Siseron ve s Digerleri gulduler mene.
Ancaq nolsun?
Men bele duzgun hesab edirem semimi werhlerimi yazmiwam yazacamda.mencun az ferq edir kiminse duwunxesi.

Bu baredede Sene aforizm yazmaq isteyirem 2 Aforizm.

Yohan Wolgfang dan.

1 ci aforizmi.
Heqiqeti hemewe tekrar edin yorulmayin,Cunki etrafdaki insanlar daim Yalani yalniwi tebliq ederler.

2.ci Aforizmi.

Agilli Mentiqli duzgun insanlar Daha tez tez Gulun hala
...
Ardını oxu >>
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (08.01.2017 / 01:13)
Bezi duwunduklerim var ki , demeyim en yaxwisi .Esas ele etmek lazimdir mence qarwi teref mesuliyyet hiss etsin.Ve sozum yenede deyirem ki zarafatinda yeri ve dereces var . Sadece ona narahat oluram ki , o seviyyeye cattdiranlar hormetli semimi fikirler deyenler ise laga qoyulur.Hec ne real qarwilanmir
appreciate  appreciate [Off] (08.01.2017 / 01:14)
_K_O_T_İ_K_ (08.01.2017/00:59)
Senin o dediyin werhivide oxumuwdum menim goz yaddawim yaxwidi.Bu Forumnan duzgun istifade ede bilmir insanlar Duzgun istifade ede bilseler Itirdikleri zamanin Boyuk xeyrin tapa bilerler.Kimki semimi
Nəə pitiliyirsənnn??? )))Mən sənə nə vaxt gülmüşəm?? Yani zarafata yazdğn rəylərdən başqa təbii ki. Hec xoşlamadm bu rəyini. Sən başqa cür oğlansan biraz ərköyün fason böyüdülmüsən və buda xasiyyətində yani yazılarnda bəlli olunur amma səni də sən edən bunlardı. Duyğusal, çox şeyin dərinliyinə gedən, həyatı üzdən baxmayan, oturub bir mövzu haqqında ərinmədən fikrini yazan , zarafatcıl birisisən və sənin ciddiyə yazdğn birşeyi mən məsxərəyə qoyacaq və lağ edəcək anlam da gülmərəəm Ramin!
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.01.2017 / 01:24)
appreciate (08.01.2017/01:14)
Nəə pitiliyirsənnn??? )))Mən sənə nə vaxt gülmüşəm?? Yani zarafata yazdğn rəylərdən başqa təbii ki. Hec xoşlamadm bu rəyini. Sən başqa cür oğlansan biraz ərköyün fason böyüdülmüsən və buda xasiyyəti
Qaqa siseron yazmiwdiki Ramin qizlari soruwure Sizde altdan Guluw atmiwdiz.
appreciate  appreciate [Off] (08.01.2017 / 01:27)
Eyy sənn canın o boş şeydii gör nəyi ciddiyə alırsan))
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (08.01.2017 / 01:34)
appreciate (08.01.2017/01:27)
Eyy sənn canın o boş şeydii gör nəyi ciddiyə alırsan))
Salam.Tanimasam bele xow gorduk bir soz yazmaq isterdim.Bezen ciddiye almadiqimiz bir smaylik bele sonunda bir qelbin qrilmasin cixardiq semimi deyirem.Goz yumulur.Sabah birde birde zarafat sayirsan.Sonunda neticesi soyuqluq (narahatcilliq)olur. Bezen bir guluw smayliki de ele bele atilmir axi (sozu size catmasin ) lağ menasi verir.
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (08.01.2017 / 01:43)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Artiq pulun ne ziyani varki?))))
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (08.01.2017 / 02:30)
Ishdemese yaxshidi
Наверх  Cemi mesajlar: 775

<< 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 78 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4087 / 1585