canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Kişiler niye qadınların işlemesine razı deyiller?
Zeqqumagaci  Zeqqumagaci [Off] (07.01.2017 / 21:09)
 Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
yaxşi kişinin arvadi işlemez naçalnik)))
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (07.01.2017 / 23:26)
Yutubdan Baxiram Polis iwcisi Cavan oglan Qadinin Alt paltarlarin oguruyur Lifciy Tursiyin.

ANS in Cinayet iwinden.o olkede Camaat neter Arvadin Iwlemeye icaze versin.,Poliside Yaniqdi Hekimide Mellimide

deyiş. _K_O_T_İ_K_ (07.01 /23:26) [1]
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (07.01.2017 / 23:26)
Gorum tapa bilsem atacam videonu
appreciate  appreciate [Off] (07.01.2017 / 23:51)
Black_Attack (07.01.2017/21:01)
atash arvadun tam qeyretli xanimdi onun ish yerinde ona soz atan ve ya yersiz hereket eden bir duduye ne reaksiya vereceysen?
Qeyrətli xanımdı məni tanıyana kimi qeyrətini mən qorumurdum ki?! Nədi evdə dustaq edəcəm ki çöldə qeyrətsizlər var? Bir iki qeyrətsizə görə mən onun həyatını məhv etməliyəm? Qadın həkimlərin , müəllimələrin, aşbazların və.s bunlarn ərləri dədələri qeyrətsizdilər ki onlar işləyirlər?? Sənin arvadın doğan da deyəcən qadın həkim doğuzdursun nədi sənin arvadını doğuzduran qeyrətsiz kişinin arvadıdı?? Deməli bütün işləyən qadınları əlləşdirib edirlər ki ? Hərəkətini bilən qadına kimsə qeyrətsizlik etməz edəni də penisini kəsib alnınA yapışdırarlar oğraşlara dərs olar yoxsa arvadı evə soxub qul etməzlər . Çıxış yolu bu deyil! Sən ən asandına qaçırsan acizlər kimi.
appreciate  appreciate [Off] (08.01.2017 / 00:00)
Hamı evdə arvadını dustaq kimi saxlasın oxumağa, təhsil almağa, işləməyə icazə verməsin görüm necə inkişaf edir bu cəmiyyət? Bəlkə onda oğraşlarn sayı azalacaq? 21 ci əsirdə gör hansı mövzudan danşrq ? Arvadınızı işləməyə qoyarsız? )))) nəə bilim söz tapmaq olmur.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (08.01.2017 / 00:03)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
appreciate (08.01.2017/00:00)
Hamı evdə arvadını dustaq kimi saxlasın oxumağa, təhsil almağa, işləməyə icazə verməsin görüm necə inkişaf edir bu cəmiyyət? Bəlkə onda oğraşlarn sayı azalacaq? 21 ci əsirdə gör hansı mövzudan danşrq
oldu
appreciate  appreciate [Off] (08.01.2017 / 00:05)
Black_Attack (08.01.2017/00:03)
oldu
Gülüb keçmək istiyirəm amma heyif ki ağlanacaq vəziyyətdəyik. Saol
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (08.01.2017 / 00:06)
appreciate (07.01.2017/23:51)
Qeyrətli xanımdı məni tanıyana kimi qeyrətini mən qorumurdum ki?! Nədi evdə dustaq edəcəm ki çöldə qeyrətsizlər var? Bir iki qeyrətsizə görə mən onun həyatını məhv etməliyəm? Qadın həkimlərin , müəlli
Qadinin Iwlemesine Mende Qarwi deyileme Eslinde O onun ozuycunde yaxwidi.
Hemde Ailede qadinda iwlese kiwide Hem gozel yawayarlar hemde Uwaqlari ehtiyacsiz boyuyer Herweyleri Temin Olinar geleceyleri ucun.qalar onun xeyirli Ovlad olmasi ucun Gozel terbiyyesi Ve Genetika meselesi yeni dedesi ve ya Anasinan Kecen genetike.
Bu bir qiraqa.

Etrafda Ograwdar coxalib Manyaklawib insanlar Cox Cetin olur bawa duwursen?
Yeni Azerbaycanda Cetindi Menim fikrimce.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (08.01.2017 / 00:07)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
bu cemiyyetin problemi ondadi olllar got dushunceynen yashiyir arvadivi ishdemmeye qoyma ama hekim qadin olsun.here oz heyatin yashiyir sen oz yashamiva cavabdeh olmalisan kiminse yasham terziynen uyqunlashmamalisan
eger ideologiyavi deyishirsense demeli menniyin getdi sen o sen.deyilsen
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (08.01.2017 / 00:08)
Men bele duwunurem .Arvadi işlemeye qoydun qoymadin once arvadin ozu ,gozu emeli duz olmalidir.Muasir dovrumuzde kimese zorla neise etdirmirler o insanin raziliqi olmasa.Mence esas ailede inamdir.Esas xanimin ozunden asilidir. (Men bele duwunurem) 100 kişinin icinde işle sen duz olsan onlar ozleri fikirlerinden utanib xecalet cekerler.
Наверх  Cemi mesajlar: 775

<< 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 78 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4087 / 1578