canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Kime indiyene qeder neyi "fırlatmısız?"
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (19.05.2013 / 15:19)
Black_Attack, :)) gozlerim uste :))) ele de diremki guya danishiriq ama men bilen olmuyub :)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (19.05.2013 / 15:20)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
RoMaNTik_SeFiL, yo menim senun onnan atnasheniyava somnenyam yoxdi ona gore didim)
RoMaNTik_SeFiL  RoMaNTik_SeFiL [Off] (19.05.2013 / 15:20)
Black_Attack, :)))))))))))))))
SLaDkiY_PrinC  SLaDkiY_PrinC [Off] (19.05.2013 / 16:06)
mene bi defe zeng eliyib 10 manatliq kontur firradiblar ograw variantiynan, ondada uwaq olmuwam bawa duwmemiwem. indi o ograw zeng eleseydi tutub 20 manatdig kontur alardim)
*-=ReSpEcT_BoY=-*  *-=ReSpEcT_BoY=-* [Off] (19.05.2013 / 16:45)
 ...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...
firradiram)az az firladirlar:)
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (19.05.2013 / 17:25)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
padruqalarim mende ne xowlarina gelirse alirlar,sorada deyirler atdin bunu sene,mende deyirem sagliqnan iwlet,men hec kime hecne firlatmiram,xowum gelmir ele xasiyyetden.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (19.05.2013 / 20:28)
SLaDkiY_PrinC, az qalmishdi menede ele variant firradaceydiler) zeng eledim shirin dilime saldim tuda syuda hardasan didi naxcivandayam didim licni...
SLaDkiY_PrinC  SLaDkiY_PrinC [Off] (19.05.2013 / 20:32)
Black_Attack (19.05.2013/21:28)
SLaDkiY_PrinC, az qalmishdi menede ele variant firradaceydiler) zeng eledim shirin dilime saldim tuda syuda hardasan didi naxcivandayam didim licni...
))) qaqaw mene bilirsen nece firradib,, hardasa 5 ilin sohbetidi. mesaj gonderdi mesajin ustunde azercell yazmiwdi men de uwaq olmuwam bawa duwmemiwem ele bildim azercellden gelib. yazmiwdiki filan nomreli abuneci sizin balansiniza 10 manat yukledi.. neyse sora zeng geldi,, telefonda mene diyirki qaqaw esgere kontur yukluyurdum cawib sene gonderdim sehv getdi, xahiw eliyirem indi mene abratni yuklede onu,,, men de gedib dukannan 10 manatdig aldim wifresini didim buna... sora bildimki firildagdi. ne qeder zeng eledim goturmedi... wakali indi tutsam 20 manat doguzduraram)

deyiş. SLaDkiY_PrinC (19.05 /20:34) [1]
Black_Attack  Black_Attack [Off] (19.05.2013 / 20:34)
SLaDkiY_PrinC, mendede helencine sobet idi. ne qeder firradim qaqash naxcivanni cixdi. men tutdum sobeti gecde olsa ama gondermedim knti balansimda o qede yx idi ato gondericeydim:D
NoreN  NoreN [Off] (06.04.2015 / 00:17)
...beyaq usaqdan zakolka..
Наверх  Cemi mesajlar: 79

<< 1 ... 5 6 [7] 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1022 / 787