canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

İçki içib "açarı" itirmisen?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (15.11.2017 / 00:03)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Nəşə cəkmiyən adamam kecən səfər siqəret cəkdim sən demə kimsə mənnən zarafat edib ucuna banzay basıb.oturdum yerə uşağlarda qorxdu didim ala durun qacun gedün burdan qoyun yığını gözdüyürsüz ğlüm öpoxa düşəsüz ətağa dedim öldümdə ama ölmədime burdada bəxtim gətimədi blə)))
touch_me_  touch_me_ [Off] (15.11.2017 / 00:07)
Iki defe olub ama acari itirmey demezdim.men icki icirem bezen her gun bezende heftede ayda.hemde cox icirem piyanda olmuram.ama iki defe az icib piyan olmusam odaki oz evimde.men tek icirem hemisede evimde.colde bayirda tesaduf hallarda olar.
touch_me_  touch_me_ [Off] (15.11.2017 / 00:11)
Black_Attack (15.11.2017/00:03)
Nəşə cəkmiyən adamam kecən səfər siqəret cəkdim sən demə kimsə mənnən zarafat edib ucuna banzay basıb.oturdum yerə uşağlarda qorxdu didim ala durun qacun gedün burdan qoyun yığını gözdüyürsüz ğlüm öpo
Banzay kayf ucun deyile qaqas pramoy oldurur tez biraxir ama mehv edir hereketsiz qalirsan bir nece defe cekmisem olmusem kankret hamamda soyuq suyun altinda birde icmisem buraxib.burda zibil kimidi 10 tl
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (15.11.2017 / 00:15)
Ichkini tergitdiyim illerdi. Arada toyda bayramda tini dushende chaxir ichirem. Tek chaxir hech achari terpetmir yerinnen)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (15.11.2017 / 00:19)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
touch_me_ (15.11.2017/00:11)
Banzay kayf ucun deyile qaqas pramoy oldurur tez biraxir ama mehv edir hereketsiz qalirsan bir nece defe cekmisem olmusem kankret hamamda soyuq suyun altinda birde icmisem buraxib.burda zibil kimidi 1
İş döre qaqaş o başın burax .inanısan otumuşam burdan banzaydan başı gedən olub otumuşam halsız deyirəm bidənə baş getməsin ölüm sikdirimdə .şükür baş getmədi
touch_me_  touch_me_ [Off] (15.11.2017 / 00:19)
~_DemounT_~ (15.11.2017/00:15)
Ichkini tergitdiyim illerdi. Arada toyda bayramda tini dushende chaxir ichirem. Tek chaxir hech achari terpetmir yerinnen)
Istanbulda en munasib qiymete caxirdi oda bizim pulnan 15 20 manat) ama ele terpedirki 24 saat)

Ama cox pesmanam icki siqaret cekmeyime 27 yas.sonra icmisem cekmisem.hec lazimsiz seylerdi.ayiq basda olan kayfa hecne catmaz.prosta guya darixiram vs.behanelerdi.
touch_me_  touch_me_ [Off] (15.11.2017 / 00:22)
Black_Attack (15.11.2017/00:19)
İş döre qaqaş o başın burax .inanısan otumuşam burdan banzaydan başı gedən olub otumuşam halsız deyirəm bidənə baş getməsin ölüm sikdirimdə .şükür baş getmədi
Meni oldurselerde birde cekmerem duz deyirsen qardasim.o anda olmey isteyir insan.bu yaxinlarda biri millet var diresdiki yoxe cekicem neise cekdi ama olmedi olumden dondu.pramoy tovbe etdi.
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (15.11.2017 / 00:22)
touch_me_, Chaxir tutdusa demliyi pis olur. Hele ustunnen blak diyennen birin eliyesen. O kayfdan yoxdi)
touch_me_  touch_me_ [Off] (15.11.2017 / 00:27)
~_DemounT_~ (15.11.2017/00:22)
touch_me_, Chaxir tutdusa demliyi pis olur. Hele ustunnen blak diyennen birin eliyesen. O kayfdan yoxdi)
Qaqas hemde caxir insani deyilene gore alkasliqa aparir pramoy qana isleyir cox icende.birde tek icmey deyirler.
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (15.11.2017 / 00:28)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
O banzay milleti zonbiye ceviren dorki?))
Наверх  Cemi mesajlar: 269

<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4199 / 1408