Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (17.09.2015/03:56)Az sene yazmamış kime yazacam Men ancaq sennen danışıram inanmırsan bu da parolum gir yoxlaadimi yazmadin axi men ne bilim dedim birden sef olar ozumu yandirmiyim
bugunxesteyemaskımsagalımsora53
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (17.09.2015/04:04)Day redd olda medem agridi axi
Az sene yazmamış kime yazacam Men ancaq sennen danışıram inanmırsan bu da parolum gir yoxlabugunxesteyemaskımsagalımsora53

KoNCeNo (17.09.2015/04:06)Diaqnozu : mede ağrısı
Day redd olda medem agridi axi
Resept : Denizin xırda öpücüğü
Qebul qaydası : günde 5 defe yemek öncesi ve sonrası qaş ile saçın arasındakı üz boşluğundan.
Neticesi : sakit ve menalı gülen baxışlar Sıfır sancı
Not : gösterilen miqdardan artiq qebul zamanı gülmek sancısı yerini 9ay sonrası başqa sancı ile evez ede biler. Lütfen diqqat.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (17.09.2015/04:13)Ay Allah basin batmasin sene goz deyib ele sen ne qeder bilirsen papa cani medem qarnim agridi day gozum yasarib uje ekrani rengbereng gorurem itim cehenneme yatim day gecen xeyre))))
Diaqnozu : mede ağrısıResept : Denizin xırda öpücüğüQebul qaydası : günde 5 defe yemek öncesi ve sonrası qaş ile saçın arasındakı üz boşluğundan.Neticesi : sakit ve menalı gülen baxışlar Sıfır sancıNo
KoNCeNo (17.09.2015/04:17)Gecen xeyire kirve. Yuxun şirin olsun bacanax. Öpdüm özü de öpmek var öpmek ee Piramoy bankaladım yanaxlarıvı. Yuxun şirin olsun.
Ay Allah basin batmasin sene goz deyib ele sen ne qeder bilirsen papa cani medem qarnim agridi day gozum yasarib uje ekrani rengbereng gorurem itim cehenneme yatim day gecen xeyre))))
Rehmettiyin_Nevesi (17.09.2015/04:19)Gejen xeyre Denizim dalgam)))
Gecen xeyire kirve. Yuxun şirin olsun bacanax. Öpdüm özü de öpmek var öpmek ee Piramoy bankaladım yanaxlarıvı. Yuxun şirin olsun.
**FoRbiddeN_AnGeL** (17.09.2015/09:14)Necesen forbi?
Seher seher üsteki iki userin serhleri xeyli güldürdü Allah sizi güldürsün :))
<< 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 91 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 557

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!