close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
qizlara yaxinlasmaq usullari | *____FeRReRo____* [Off] (09.12.2012 / 06:43)
|
| Avtow_777 [Off] (19.03.2013 / 09:40)
|
Tanimadigim qizlara heç vaxt yaxinlawmaram.Gözümün qabaginda kimse gic gic variantlarla qiza yaxinlawib taniw olmag isteyende eylence üçün,o oglanlarin qarwisini kesib 1,2 kelme yaxwi söz deyib yola salmiwam defelerle.Bu camaat helede bilmir ki,küçede heç bir özüne hörmet qoyan qiz taniw olmur.Tesadüffen göz göze gelib awiq olmag tam bawqa weydir.Men realda heç kime yaxinlawmamiwam,bunuda izahini açigladim,bezi sebeblerde var.qizlarrr ozlerii yaxinlawib padxod edirlerr | EBEDI-YUXU [Off] (19.03.2013 / 13:02)
|
~KaRoL_BeZ_DaMi~ (19.03.2013/10:16)
qizlarrr ozlerii yaxinlawib padxod edirlerr
BesDide Azz Basib bagladeyiş. EBEDI-YUXU (19.03 /13:02) [1] | Ardarazli [Off] (19.03.2013 / 14:00)
|
Bu qiza yaxinlawmag meselesi menim bawima oyun acib. Dimey lap 10 cu sinifde oxuyan vaxtlarim idi. Mehledede Djerzinskideki dawkolanin qabagina gedib qiz tutmag mod idi. Hemde bunu heyat yolu kimi qarwimizdaki meqsede cevirmiwdik. Neise bir deste qizlarda vardi elektrickayla gelirdiler Fioletovda duwurduler qalxirdilar mekteblerine. Mende qowuldum bu mehle uwaglarina duwurdum olarin daliyca. Day elektrickanin qrafikinide ezberlemiwdiy.))). Day nece aydi belece duwurdum daliyca qizlarida bolmuwduy aramizda kim kimi sevir bilirdiy)). Emindimki hele bu mehleuwaglarindan hec birimiz konkret qiza ureyini acib ya mesaj ya neise bele bi wey elemiyib. Ama qeribesi buyduki qizlarda hansimiz hansini sevdiyini bilirdiler. Lap instinktle seviwirdik))). Neise bi gun deduy ala biz nagade bele firranacug davay yaxinlawag ureyimizi acag. Belece o vaxt ilk defe idiki tanimadigim birine padxod edirdim. (tanidigim sinifyoldawim ve s.padxod elemiwdim ama tanimadigima o vaxtacan yox). Hecnede baw vermedi d...
Ardını oxu >>Avtow_777 (19.03.2013/09:40)
Tanimadigim qizlara heç vaxt yaxinlawmaram.Gözümün qabaginda kimse gic gic variantlarla qiza yaxinlawib taniw olmag isteyende eylence üçün,o oglanlarin qarwisini kesib 1,2 kelme yaxwi söz deyib yola s
Axax) | NoreN [Off] (19.03.2013 / 14:33)
|
Ardarazli, Maraqli idi... indiye qadar cemi 1oglan arxamca dušub oda ki,sen deme alt qonśu imiš.... Blokun qarśisinda slm qonśu deyende uje anladim ki,mesele man anladiqim dail:)hec xoshdamiramda dalca dushmeyi zirti zibili duzdu dushduyumde olub ama en yaxshi usul
kaknkret dirsen tanish olursan he yox? uzatmiyaqda) | White_Pearl [Off] (19.03.2013 / 19:57)
|
bir defe xalam qizina metroda bir oglan yaxinlasib..guya tanish olmag istiyirmish..bele deyib nomrevi verirsen ver vermirsen isim var menim telesirem)))tez ol gozu oynuyana yaxinlashirdim tuturdum fso:) Cemi mesajlar: 110
<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (2)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3517 / 1448