Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (31.12.2015/01:44)Gozlerim idi
Ade yadimdan cixibe gozelim idi ya gozlerim?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (31.12.2015/01:46)Belke indi gelim?
Gozlerim idi

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (31.12.2015/01:47)Bayramnan sonra peofilimi tam seliqeye salmamwam))
Belke indi gelim?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (31.12.2015/02:00)Desem gelib baxib getmisem inanarsan?)))))))))))
Bayramnan sonra peofilimi tam seliqeye salmamwam))
KoNCeNo (31.12.2015/03:57)Yoo inanmaram bax
Desem gelib baxib getmisem inanarsan?)))))))))))
Bele ollam) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (31.12.2015/04:01)Ozum olum hemen gun geldim baxdim 8 saat evvel cixmisdin 5 dene sekil var profilinde)))amma profilimi unutdum agzima geleni yazib girmisdim
Yoo inanmaram baxBele ollam)
.gif)
KoNCeNo (31.12.2015/04:03)Hee yaxsi elemisen sene deyen gun anketi temizledim)))) didim bu qiza etibar yoxdu girip baxar bawimda üç dene tuk var olarida bu yonacaq)))
Ozum olum hemen gun geldim baxdim 8 saat evvel cixmisdin 5 dene sekil var profilinde)))amma profilimi unutdum agzima geleni yazib girmisdim
MiLYoNDa1oQLaN (31.12.2015/04:09)Tepen haqqi ele sen mene deyen an gormisdim axi men baxanda da 8 saat evvel cixmisdin
Hee yaxsi elemisen sene deyen gun anketi temizledim)))) didim bu qiza etibar yoxdu girip baxar bawimda üç dene tuk var olarida bu yonacaq)))
KoNCeNo (31.12.2015/04:11)Çox girmirem ora)
Tepen haqqi ele sen mene deyen an gormisdim axi men baxanda da 8 saat evvel cixmisdin
MiLYoNDa1oQLaN (31.12.2015/04:15)Demisemde sene vaxt olan kimi gedeciy irani partdadmaqa
Çox girmirem ora)

<< 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 45 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 1059

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine