Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Urek~bow (30.08.2013/03:37)Dunen Hediyye movzusuda Wowuynan daniwanda dedim. Xeyalperestem,. ALLAH bilir ne xeyal qurmuwam o yawimda. Ondan beri her ona baxanda, fikire daliram. Tek qalmaq isteyirem.
Eceb eliyirsen ağla))zarafatsiz niye ağladir o qatar seni
_ELYA_ (30.08.2013/03:41)En azindan uwaq qelbini pakliqi xatirladir sene.Maraqludu.
Dunen Hediyye movzusuda Wowuynan daniwanda dedim. Xeyalperestem,. ALLAH bilir ne xeyal qurmuwam o yawimda. Ondan beri her ona baxanda, fikire daliram. Tek qalmaq isteyirem.
Mence sen onu hec atma
Urek~bow (30.08.2013/03:37)gunel qatarin menasi boyuydu..
Eceb eliyirsen ağla))zarafatsiz niye ağladir o qatar seni
Urek~bow (30.08.2013/03:44)Yox hec vaxt atmaram. Dunen uwaqlar goturub oynamaqa bawlayirdilarki ellerinden alib mohkem mohkem qucaqlamiwam) VALLAH mene gulurdulerki deli kimi qatari qucaqlayir)
En azindan uwaq qelbini pakliqi xatirladir sene.Maraqludu.Mence sen onu hec atma
_ELYA_ (30.08.2013/03:46)Menim tek kuklam qalib her ona baxanda uwaq vaxti kecirdiyim gunler yadima duwur doğurdan adam kovrelir hemcininde gulur.uwaq ki,uwaq.eh neyse
Yox hec vaxt atmaram. Dunen uwaqlar goturub oynamaqa bawlayirdilarki ellerinden alib mohkem mohkem qucaqlamiwam) VALLAH mene gulurdulerki deli kimi qatari qucaqlayir)
Urek~bow (30.08.2013/03:52)Uwaqliqda olan cox weyleri xatirlayiram, amma xatirlamaz olaydim.
Menim tek kuklam qalib her ona baxanda uwaq vaxti kecirdiyim gunler yadima duwur doğurdan adam kovrelir hemcininde gulur.uwaq ki,uwaq.eh neyse
_ELYA_ (30.08.2013/03:57)-
Uwaqliqda olan cox weyleri xatirlayiram, amma xatirlamaz olaydim.
Niye az?Urek~bow (30.08.2013/03:59)Bax dayim Dunyasini deyiwende 3-4 yawim olardi, her kesin veziyyeti pis, insan yawadoldugca, heyati anladigca, cox pis olur. Yaddawimda silinmez izlerdi.
-Niye az?
Amma wirin xatirelerimde coxdu
.gif)
_ELYA_ (30.08.2013/04:04)Allah rehmet elesun.
Bax dayim Dunyasini deyiwende 3-4 yawim olardi, her kesin veziyyeti pis, insan yawadoldugca, heyati anladigca, cox pis olur. Yaddawimda silinmez izlerdi.Amma wirin xatirelerimde coxdu
Wirin aci xatireler omrumuzun her doneminde olub olacaq.uwaqliqa ,gencliye,yawdiliqa baxmir heresinin öz yeri oz wirini acisi var
Urek~bow (30.08.2013/04:12)ALLAH razi olsun.
Allah rehmet elesun.Wirin aci xatireler omrumuzun her doneminde olub olacaq.uwaqliqa ,gencliye,yawdiliqa baxmir heresinin öz yeri oz wirini acisi var
Hee qadasi, Neynek herenin bir cur qismeti var.
<< 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 27 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1082 / 705