🏷 Insanlar seninle daniwmaga seviyeleri catmadigini anladiqlari ucun arxanca daniwallar..
Qiz-Sene nifret edirem... Oglan-Bele deme... Qiz-Menimle oynadin... Oglan-Bele deyil seni sevdim... Qiz-Bes bu ayriliga sebebnedir deli olacam... Oglan-Bilmirem... -Qiz-Mene cavab ver alcaq ne istedin menden... -Oglan-Bele deme... -Qiz-Nece axmaq oldum men... Oglan-Gunah mendedi... Qiz-Sendedi cunki sen qeddarsan... Oglan-Qeddar deyilem... Qiz-Ne ,ne bes ne de yoxsa deli olacam ... Oglan-Basqasini seidim... Qiz-Alcaq... Oglan-Yox bele deyil... Qiz-Nifret edirem sene reddol get ... Oglan-Senide sevmisdim... Qiz-Nifret edirem sene nifret get bir daha cixma qarsima Qiz goz yaslari icersinde oradan uzaqlasir ve o gunden sonra bir daha gorusmurler . 4 il kecir qiz cox eziyyet cekse de cetinliklede olsada oglani unudur ve nehayet bir basqasindan xosu gelir zamanla onu da sevir ancaq ureyi daim ilk sevdiyinde olur ancaq o yadina dusduyu zamanlar aglindan cixarmaga baslayir ,bunu dusunmekle onu deliler kimi seven sevdiyini oglana xeyanet etdiyini dsunurdu . Ve bir a... Ardını oxu >>