Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (29.05.2014 / 16:12) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
Ardarazli (29.05.2014/16:33)geyim azadliqi deyirsen istirsense senede Darvin dosduna cekdiyim meseleden cekim?
Siyasi azadliq,iqtisadi azadliq.secim azadligi.yaradiciliq azadligi,geyim azadligi ve saire ve ilaxir.
@Manitou@ [Off] (29.05.2014 / 16:16) |
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (29.05.2014/17:11)Ay dolbeyin azdliq deyende senin kimi monqollarin aglina niye pis sheyler gelirki?
sozlerim cox vaxt heqiqeti daniwanda xetrine deyir amaki tutaqki sizin etrafinizda qadin azaddirsa onda evin xanimi eve gelende kiwi ona hecne demirde elemi? ne vaxt isdese eve gele biler he? sende xa
@Manitou@ [Off] (29.05.2014 / 16:18) |
@Manitou@ [Off] (29.05.2014 / 16:35) |
Islamda kishilere deyilirki qadinlar sizin tarlanizdir ona istediyiniz kimi yanashin.
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (29.05.2014 / 16:55) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
@Manitou@ (29.05.2014/17:16)dolbeyin sensenki o gun homiseksualizmden movzu yazmiwdin mende sene qeweyde cavab yazmiwdim nie cavab yazmadin sora? ikincideki men sen fikirlerive sadece werh yazdim.he tutaqki men sehv fikirlwqirem sen fikrince qadin azadliqi sen neye deyirsen? gozleyirem sende fikrivi yaz gorek nedi qadin azadliqi mende yene cavabimi yazaram
Ay dolbeyin azdliq deyende senin kimi monqollarin aglina niye pis sheyler gelirki?
МояДевчкаПростоАНГЕЛ [Off] (29.05.2014 / 17:00) Sebebleri qaldir aradan ..! Zahir olsun Yaradan ! |
@Manitou@ (29.05.2014/17:35)qadon istemez deyendeki o fovrde erebistanda butun kiwilerin ekseriyyeti muharibelerde olmuwduler qadinlar tek bawina ac yalavac qalmiwdilar.neylemeliydiler? coxu aqzin acib daniwirki Azerbaycanda qacqinliqdan sora Bakida ekser boyuk weherlerimizde fahiwelik daha coxaldi.erleri muharibede wehid olmuwdu.ac susuz baki kucelrrinde dolawirdilar.tutaqki namus deyessen.yaxwi bunlarin hamisi semicka satasi deyildiki.hamiai supugeci hamisi qabyuyan iwleye bilmezdiler axi a kutbeyin.onlarin bezilerinin fahiwelik demezdim pus yola duwmelerinin sebebi cetinliyiydi.anlamaq lazindi ollari.ama bizdede bew arvadliliq olsaydi sence fahiwelik artardi? Islamda werietde o arvadlara nece reftarin hamisin deyir.bir zeere bele hec birine o birinden artiq yaxwi reftar yoxdu.h...
Islama göre kishinin 3, 4, 5 arvadi ola biler. Indi sualim islamda "qadin azadligi" var deyen qizlaradir siz her hansisa bir kishinin 5-ci arvadi olmaq isteyerdiniz?Islamda kishilere deyilirki qadinla
Ardını oxu >>
@Manitou@ [Off] (29.05.2014 / 17:32) |
МояДевчкаПростоАНГЕЛ (29.05.2014/17:55)Bax ele bu yazindan bilinirki, sen esl dolbeyinsen chunki fikirlerin ve dushuncelerin chox acizane ve cilizdir. Homosexsualizm movzusunuda muzakire uchun achmisham senin kimi dar dushunceli bir insanin movzu gulunc sherh yazmasi tam normal bir sheydir.
dolbeyin sensenki o gun homiseksualizmden movzu yazmiwdin mende sene qeweyde cavab yazmiwdim nie cavab yazmadin sora? ikincideki men sen fikirlerive sadece werh yazdim.he tutaqki men sehv fikirlwqirem
Islam dininde bir kish 5 arvad ala biler, kishi her gece bir arvadin yaninda gecelemelidir. Buda subutdurki qadina ushaq emele getiren bir aparat kimi baxilir. Sence hemin 5 qadinin hansi azadligi var?
Muselmanlarla kafirlerin doyushu zamani öldürülen kafirlerin qadinlari muselmanlar terefinden cariye olaraq goturulur hemin qadinlar qul qadinlardir ve onlara seks kölesi kimi baxilir. Sence burda hansi qadin azadligi var?
Azyashli qizlarin ere verilmesinde hansi qadin azadligi var? 9 yashli b...
Ardını oxu >>
~_DemounT_~ [Off] (29.05.2014 / 17:53) |
DetKa*Ya*TvoY*KaroL [Off] (29.05.2014 / 17:56) Sen saydigni say gor Men ne sayiram.... |
*_*BateeL*_* [Off] (29.05.2014 / 18:04) |
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4265 / 1331