Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_GeRuA_ (28.12.2015/04:05)Yazma day mene naraxat elemede meni bezdimiynde caninnan adami)
Ureyim yandi halina lap.ele danisdin ki ele bil biz qizlar siz oglanlari narahat edirik sizler bizi yox
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (28.12.2015/04:02)Icaze verirem bir gunluk sonra gelersen 1 gun ariele qoyaram temizleneesen onsuz Soyda da seni lekeleyib
Meni lekeleyirler) sen qiraxdan bax hele)
MiLYoNDa1oQLaN (28.12.2015/04:09)Yoxe yazacam sen yazma demekle deyilki)))))))))))))
Yazma day mene naraxat elemede meni bezdimiynde caninnan adami)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (28.12.2015/04:10)Gunaha batma avatarim onun avatarin gormuyup bir gun anketimde tek idim Soyda geldi kefli idi ne qeder güc gelsemde men oqlan o qiz nece guc gelime ona heyata nifret eledim o an:( birdaha online olmadim ovaxdan sonra(
Icaze verirem bir gunluk sonra gelersen 1 gun ariele qoyaram temizleneesen onsuz Soyda da seni lekeleyib
KoNCeNo (28.12.2015/04:14)Ne xerci sen de men gonderim yumosda vurarsan gordun agarmir vabwe domestosu gotur onunla agart arielin birden gucu catmaz)
_GeRuA_, Cox xerce salma ma salla
_GeRuA_ (28.12.2015/04:12)el çekün mennen:(
Yoxe yazacam sen yazma demekle deyilki)))))))))))))
MiLYoNDa1oQLaN (28.12.2015/04:15)Axxaxaxa sesli guldum basin batmasin
Gunaha batma avatarim onun avatarin gormuyup bir gun anketimde tek idim Soyda geldi kefli idi ne qeder güc gelsemde men oqlan o qiz nece guc gelime ona heyata nifret eledim o an:( birdaha online olma

_GeRuA_ (28.12.2015/04:16)Az yox onun dermani ace di agappaq gul kimi olacaq
Ne xerci sen de men gonderim yumosda vurarsan gordun agarmir vabwe domestosu gotur onunla agart arielin birden gucu catmaz)
<< 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 594 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1085 / 2270

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine