Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (28.12.2015/04:16)Seyyid zadam el cekim??))
el çekün mennen:(
KoNCeNo (28.12.2015/04:19)Bax ace paltarlar ucundu ama domestos acedende gucludu en yaxsisi odu ele))
Az yox onun dermani ace di agappaq gul kimi olacaq
hhhh |
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (28.12.2015/04:19)Sonra onu ana seifede mehkemeye verdim men etdiyi çirkinliye göre lakin hakim bunu qayda pozuntusu kimi qebul eledi bir defe profilimde lekelendim diye wexsiye çekildim qapini baqlamadim die ordum yene soyda geldi hele yene isteyirdi eni leelesin qolummdan tutdu apardi çat sohbet otaqlarinin birine qapini kilidledi yalvardim etme eleme didiki senin profilinnen çoxdandi kesirem yene muqaviet gosdere bilmedim sonra meni getirdi durakide qumara qoydu:(
Axxaxaxa sesli guldum basin batmasin
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_GeRuA_ (28.12.2015/04:20)Insanada xeyri var)))))
Bax ace paltarlar ucundu ama domestos acedende gucludu en yaxsisi odu ele))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_GeRuA_ (28.12.2015/04:20)Siz qizdar menim gozumde eynisiz
Seyyid zadam el cekim??))
MiLYoNDa1oQLaN (28.12.2015/04:26)Sen qumara qoyulmusan??????bes deyirsen men sen bildiyin oglanlardan deyilem??????day nomre zadda istemirem.
Sonra onu ana seifede mehkemeye verdim men etdiyi çirkinliye göre lakin hakim bunu qayda pozuntusu kimi qebul eledi bir defe profilimde lekelendim diye wexsiye çekildim qapini baqlamadim die ordum ye
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (28.12.2015/04:26)Axaxxaxaxaxaxaaxaxx oldum uje medem agridi redd olda
Sonra onu ana seifede mehkemeye verdim men etdiyi çirkinliye göre lakin hakim bunu qayda pozuntusu kimi qebul eledi bir defe profilimde lekelendim diye wexsiye çekildim qapini baqlamadim die ordum ye

MiLYoNDa1oQLaN (28.12.2015/04:26)Nece yeni eynisiz???izah teleb edirem
Siz qizdar menim gozumde eynisiz
_GeRuA_ (28.12.2015/04:27)Profil alverinin qurbani olmusam:(
Sen qumara qoyulmusan??????bes deyirsen men sen bildiyin oglanlardan deyilem??????day nomre zadda istemirem.
<< 1 ... 529 530 [531] 532 533 ... 594 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1088 / 2164

hhhh