canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Zehlem gedir...
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (01.10.2016 / 08:43)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Seher tezden durub hekime getmekden analiz vermekden
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (01.10.2016 / 08:50)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Zehləmgetmişden
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge  Sessiz_Kucede_Tek_Kolge [Off] (01.10.2016 / 17:34)
Kart oyununa tanisliq ucun gələnlərdən)
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (01.10.2016 / 17:39)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Karalyok xurnik çıxanda)
Razboynick  Razboynick [Off] (01.10.2016 / 17:40)
Menim devetimi gebul etmiyenlerden )
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (01.10.2016 / 18:59)
İşıqlarınn hamsı yanmıyanda
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.10.2016 / 20:07)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Ozun oyen yekexana adamdan zehlem gedir ele bu gun biri bizim magazaya gelib demeli men kassada otururam mixlanmisam yerime hemiseki kimi))))gordum bir musteri qizi tutub sohbete dedim belke nese naraziliq var nese malda falanda neyse durdum getdim yanlarina dedim nese prablem var?kisi qayitdi dediki yox qizim prosta bayaqdan baxiram ureyim agriyir deyirem cavan qizlarsiz gul balalarsiz niye oxumamisiz bir senet sahibi olmamisiz ki,burda kiminse elinin altinda isleyirsiz bax menim bir qizim universitetde mellimedi biri bu il girdi nem oglum qutarib indi ise duzelecek mende sakitce qulaq asdim asdim senol beynime ele bil qan vurdu istedim agir nese deyim yene abir eledim ki,atam yasdadi dedim agsaqqal siz danisdiz biz dinledik Allah xeyrivizi versin birincisi biz el altinda islemirik bu menim papamin magazasidi bu qizlarda mene baci sayilir ve onlara gulden agir soz deyen ola bilmez ikincisi bura reklem agentliyi deyil nede men menecer deyilem yaxinlasin kassaya hesabi odeyin ve magazan...
Ardını oxu >>
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (01.10.2016 / 20:11)
KoNCeNo, Ölmə seni oxuyub güldüm heqqeten .ay deli oda bilmiyibde sizin özüvüzündü guya məsləhet verir size)))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.10.2016 / 20:16)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
DİN@R@***@@@ (012016/21:11)
KoNCeNo, Ölmə seni oxuyub güldüm heqqeten .ay deli oda bilmiyibde sizin özüvüzündü guya məsləhet verir size)))
Az sozum onda deyile lap biz olmayaq basqa bir qiz olsun basqa magazada calisan olsun belke onun imkani olmayib oxumaga ele her kes molla penah olasi deyilki o ne sozdu ki,qatiqlayir kiminse elinin alti nedi kiminse elinin altina qalsa ele onunda balalari kiminse elinin altinda calisacaqda oxumaqla deyilki gedib bir basa mudur olasi deyilki sadece meqsedi neydi onun bilmedim ya reklama gelmisdi yada nese daha basqa pis bir sey
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (01.10.2016 / 20:19)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Sixilmaqdan.
Наверх  Cemi mesajlar: 14411

<< 1 ... 1026 1027 [1028] 1029 1030 ... 1442 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (25)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4136 / 1569