canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Zehlem gedir...
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (01.10.2016 / 20:22)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
KoNCeNo (012016/21:07)
Ozun oyen yekexana adamdan zehlem gedir ele bu gun biri bizim magazaya gelib demeli men kassada otururam mixlanmisam yerime hemiseki kimi))))gordum bir musteri qizi tutub sohbete dedim belke nese nara
Sizde bele plakat yazın vurunda
Nisye mal verilmir.
Neğdine aldın bas bayıra)))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.10.2016 / 20:24)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
MiLYoNDa1oQLaN (012016/21:22)
Sizde bele plakat yazın vurunda Nisye mal verilmir.Neğdine aldın bas bayıra)))))
Yaz hediyye ele mene)))))))))))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (01.10.2016 / 20:28)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
KoNCeNo (012016/21:24)
Yaz hediyye ele mene)))))))))))
Menim emiminde marketi var, Yeke dana boyda herflerle yazıp vurupki "Nisye mal verilmir"
Amma gelki o gün görrem bir 40 vereq nisye yazıp)))) , direm day onu niye yazıp vurmusan?), defter dolup aqzinacan)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (01.10.2016 / 20:32)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
MiLYoNDa1oQLaN (012016/21:28)
Menim emiminde marketi var, Yeke dana boyda herflerle yazıp vurupki "Nisye mal verilmir"Amma gelki o gün görrem bir 40 vereq nisye yazıp)))) , direm day onu niye yazıp vurmusan?), defter dolup aqzinac
Evveller bizde verirdik nisiye son bir ilde kisi qadagan eledi indiki gune qederde ala bilmir borclarin amma insanlari qinamali deyil o gun biri 100 manat verdi 20 qaytardim bele deyire qizim bu balaca paket 80 manat eledi?her seyin qiymeti qalxib dis pastalarinin en cindiri bu deqe 2 manat 20 qepikdi en ucuzu budu ha halbuki 80 qepiye zada alinirdi evveller nem 1 manat 20 qepiye indi yoxdu olar
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (01.10.2016 / 20:39)
KoNCeNo (012016/21:32)
Evveller bizde verirdik nisiye son bir ilde kisi qadagan eledi indiki gune qederde ala bilmir borclarin amma insanlari qinamali deyil o gun biri 100 manat verdi 20 qaytardim bele deyire qizim bu balac
bele getmicey baxarsan,
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (01.10.2016 / 22:03)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
Kasibliqdan
**__**  **__** [Off] (01.10.2016 / 22:14)
KoNCeNo, Kiwinin eslinde onu demeye bu facievi zemane mecbur edib.yeni o pis menada dimiyib.ureyi aqrib belkede gorubki ,gul kimi qizlar neynir burda.yeni o sizin maqazadi ya bawqa nelerise 1kenara qoyaq cunki kiwi ne bilsunki ?
ama kiwi pis 1soz dimiyib eslinde.
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (01.10.2016 / 22:18)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
Sozu curudenden uzadib sakkiz kimi curudenden
_memati...  _memati... [Off] (02.10.2016 / 00:46)
Sozunu axira kimi demiyenen birde qabaqdan yeyenen
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (02.10.2016 / 01:22)
**__** (012016/23:14)
KoNCeNo, Kiwinin eslinde onu demeye bu facievi zemane mecbur edib.yeni o pis menada dimiyib.ureyi aqrib belkede gorubki ,gul kimi qizlar neynir burda.yeni o sizin maqazadi ya bawqa nelerise 1kenara q
Basa dusmedim ele menede agir gelen oduda qizlar orda neynir ki,halal pullarin qazanirlarda indi qismet olmayib belkede imkan olmayib oxumaga bunu o insana deyib niye onun qelbin qirirsan niye onu ozun eskik hiss elemeyine serait yaradirsan ki?guya ele o diplomla her sey duzelir gunu bu gun alaram onu mene papam defelerle deyir men razilasmiram prinsip meselesidi bu hec ne olsun menim qardasimda bacimda papamda hamsi ali tehsillidi indi mene qismet olmayib ozumu oldurmeliyem))beledeki pesman deyilem savadim kifayet qederdi istediyim her seyede sahib oluram mene besdi dediyim kimi ala bilerem o diplomu ama mene lazim deyil))))
Наверх  Cemi mesajlar: 14411

<< 1 ... 1027 1028 [1029] 1030 1031 ... 1442 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (25)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4132 / 600