Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (22.05.2017/07:20)Birincisi mundar yox murdar
Çox mundar adamsan.. Daha bundan ağır söz tapa bilmirəm sənə..Həqiqətən... Daha doğrusu adam deyilsən.Nedi dərdin mənimlə?
İkincisidə özüvü mənə oxşafısansa mındar de)))
Deyirəm risk edib bı templə necə danışa bilirsüze ətağa))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (22.05.2017/07:20)Beli chox duzgun vurguladin..leksikada ele soz yoxduki bunu tam ifade elesin..weref ve leyaqeti tapdaq altindadi..
Çox mundar adamsan.. Daha bundan ağır söz tapa bilmirəm sənə..Həqiqətən... Daha doğrusu adam deyilsən.Nedi dərdin mənimlə?
Black_Attack (22.05.2017/10:22)Daha indən belə mənə yazdığın heç bir fikirə rəy yazmayacam.Çünki görürəm yazdıqxa içində fərəh hissi olur..
Birincisi mundar yox murdar İkincisidə özüvü mənə oxşafısansa mındar de)))Deyirəm risk edib bı templə necə danışa bilirsüze ətağa))
Və daha özümə yaraşdırmıram sənə cavab yazmağı..Tərbiyəm yol verməz...Uğurlar
SiSeRoN (22.05.2017/11:14)Sikim oqraşdarıvın aqzın)))
Beli chox duzgun vurguladin..leksikada ele soz yoxduki bunu tam ifade elesin..weref ve leyaqeti tapdaq altindadi..
Black_Attack (22.05.2017/13:13)Qiz deyirki sen adam dorsen bawdan xarabsan))bu hardan bildi..
Sikim oqraşdarıvın aqzın)))
SuYa~*~HeSReT~*~GUL (22.05.2017/12:41)Əgər sən tərbiyəli qızsansa mən qulaığımı dişdiyərəm))
Daha indən belə mənə yazdığın heç bir fikirə rəy yazmayacam.Çünki görürəm yazdıqxa içində fərəh hissi olur..Və daha özümə yaraşdırmıram sənə cavab yazmağı..Tərbiyəm yol verməz...Uğurlar
Sən özüvü tərbiyəli saya bilərsən balam bu normaldı))
De Siseron oda özün normL oğlan sayır ama kəmərdən aşağıdı nolsunki)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Black_Attack (22.05.2017/13:15)eybi yox qiz gelsin..ozu cavabini verecek..
Əgər sən tərbiyəli qızsansa mən qulaığımı dişdiyərəm))Sən özüvü tərbiyəli saya bilərsən balam bu normaldı))De Siseron oda özün normL oğlan sayır ama kəmərdən aşağıdı nolsunki)))
SiSeRoN (22.05.2017/13:22)Qız özünə vartox söyüşü qoydu mənə cavab verəni)))
eybi yox qiz gelsin..ozu cavabini verecek..
<< 1 ... 1200 1201 [1202] 1203 1204 ... 1442 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1091 / 1036

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.