Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
B.O.S.S (19Dar günə pul atmağ cətindi. Mən ailələr tanıyıramki dədəsinin 10 15manatın gözdüyürkü sabaha ərzağların alıb yemək bişirsinlər. İşığada borcu n qədər2020/19:39)
O basqa sohbetdi,tutaq ki men issizem her yer baglidi cixdim bayira hardan pul qazanacam,onsuzda bu olkedeki veziyyeti hami bilir,tehsil pox sehiyye pox,dar gune dediyin o 500 yox ele 300 arxaya atsa
Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir |
Black_Attack (20Cetin hele mumkunsuz olmaq deyil,men de taniyiram cox aileler,eslinde mene dediyin o 500 manat sohbetinin yiyesi yuxaridakilardi,men fikrimi saglamliq prizmasindan yazdim ki,en azindan gedib o poxu getirib evdekileri yoluxdurmamaq ucun otursun.Ve cox da oglanlar taniyiram ki bayira qudurmuşlugunnan cixir boş yolda rucnoy cekmeycun2020/02:21)
Dar günə pul atmağ cətindi. Mən ailələr tanıyıramki dədəsinin 10 15manatın gözdüyürkü sabaha ərzağların alıb yemək bişirsinlər. İşığada borcu n qədər
B.O.S.S (20Ölmək olməkdi .0ınitirəcəyi nəsə olmur qoy elə cöldə bayırda hakimiyyətə protiv getdiyi yerdə karona tutsun2020/09:59)
Cetin hele mumkunsuz olmaq deyil,men de taniyiram cox aileler,eslinde mene dediyin o 500 manat sohbetinin yiyesi yuxaridakilardi,men fikrimi saglamliq prizmasindan yazdim ki,en azindan gedib o poxu ge
Black_Attack (20dəli:)))2020/10:56)
Ölmək olməkdi .0ınitirəcəyi nəsə olmur qoy elə cöldə bayırda hakimiyyətə protiv getdiyi yerdə karona tutsun
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Bizi Kucelere tokende.
Maraqlidu key kimi kima baxub edecik .
Don t try to be different. Just be good. To be good is different enough... |

...YaNiMDa GeZe BiLMiYeNLeR PrOFiLiMDe GeZiR... |
deyiş. *...SaDe_RiSoFkA...* (03.07 /12:24) [1]
<< 1 ... 1420 1421 [1422] 1423 1424 ... 1442 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 682

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
2020/19:39)