Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Wingless@Angel (27.05.2015/00:14)Tam razi senle eseblesiremde ne qurur duyursuze bununla ay bununla yatdim onunla durdum ayibdiyee vallah indi zaman ele zamandir ki,hami her seyi yaxsi bilir bunu acib agartmaqin menasi yoxdu
Gelib movzularda oz wexsi munasibetlerin yazanda
KoNCeNo (27.05.2015/00:16)Neem agillari ora qeder iwleyirde ))
Tam razi senle eseblesiremde ne qurur duyursuze bununla ay bununla yatdim onunla durdum ayibdiyee vallah indi zaman ele zamandir ki,hami her seyi yaxsi bilir bunu acib agartmaqin menasi yoxdu
Wingless@Angel (27.05.2015/00:18)Yoo agillari lap yaxsi isleyir sadece bunu ozlerine bir seref bilirler halbuki bir iyrenclikden basqa bir sey deyildir
Neem agillari ora qeder iwleyirde ))
KoNCeNo (27.05.2015/00:21)Forumun moderatoru olmag lazimdie bize)))))))))))))
Yoo agillari lap yaxsi isleyir sadece bunu ozlerine bir seref bilirler halbuki bir iyrenclikden basqa bir sey deyildir
Wingless@Angel (27.05.2015/00:23)Deme day))))))
Forumun moderatoru olmag lazimdie bize)))))))))))))
hhhh |
<< 1 ... 505 506 [507] 508 509 ... 1442 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 825

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!