Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (24eger heqiqeten saf ureeyli, temiz niyyetli insansansa ( incime sozumnen ) Allaha dua ele, ozu sene bildiricey kimdu. Ya yuxuda, ya awkarda. Baxiciya zada getmeginen. Ewo xuje budet2015/21:19)
Beynimi suallar didir axi o adami bu deqiqe tapmaq isteyirem
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (24Eger bu duani qarsima cixaribsa inaniram ki,onu edenide cixaracaq cunki hec vaxt heyetin soranliq hissesin sulamiram men asvalti yuyuram fiso ele bil meni kimse surukledi oranida suladim neyse yaxsi dusunum yaxsi olar inseAllah2015/21:23)
eger heqiqeten saf ureeyli, temiz niyyetli insansansa ( incime sozumnen ) Allaha dua ele, ozu sene bildiricey kimdu. Ya yuxuda, ya awkarda. Baxiciya zada getmeginen. Ewo xuje budet
KoNCeNo (24he ay sag ol. Istemesehdi cixarmazdi. Kimese nese yaxwiliq elemisen ovsanasina duwub. Inwallah bunnanda geder pis her wey2015/21:27)
Eger bu duani qarsima cixaribsa inaniram ki,onu edenide cixaracaq cunki hec vaxt heyetin soranliq hissesin sulamiram men asvalti yuyuram fiso ele bil meni kimse surukledi oranida suladim neyse yaxsi d
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (24InseAllah cox sag ol2015/21:29)
he ay sag ol. Istemesehdi cixarmazdi. Kimese nese yaxwiliq elemisen ovsanasina duwub. Inwallah bunnanda geder pis her wey
SiSeRoN (24kefsenee sen )2015/21:32)
KoNCeNo, Sen ol men adam taniyiram o tapir Allahhaqqi ciddi deyirem. Bizim evde yorganin icinden chixmiwdi hemin adam adin dedi inanmadiq 10 dene wekil gosterdik dediki bax budu men inanmadim gulirdu
ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU |
deyiş. _КаРеГлАзКа_ (25.06 /11:20) [1]
<< 1 ... 541 542 [543] 544 545 ... 1442 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1119 / 587

2015/21:19)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!