canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Üsteki istifadeçini tanıyırsan?
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (26.07.2018 / 15:17)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
*_ЙуРи_БоЙкА_*, Ele kimle daniwib terslewsen kopi eden ograwsanda sen .
Ay cindir kecendefe ne qeder qiz wekli atdinki hamsin sikmiwem .ay tulleb ikan dili cixrirsan .sorada guya kimseni viziva almirsan kimi az acizlik etde .

Kiwisen dina bir sikin catmir burdakilara ait deyilsen ddyib artisliy eden cindir .
sene hemiwe demiwemki sikdiyin qehbelerive aqlin getmesin . .
qehelerivide senide tikine sikib kondelen qoyaram .
aqlin ona buna verme .
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (26.07.2018 / 15:20)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
DİN@R@***@@@ (26.07.2018/16:17)
*_ЙуРи_БоЙкА_*, Ele kimle daniwib terslewsen kopi eden ograwsanda sen . Ay cindir kecendefe ne qeder qiz wekli atdinki hamsin sikmiwem .ay tulleb ikan dili cixrirsan .sorada guya kimseni viziva alm
Yalansa ves sayt agzuva versun buqede alçalma ... Dedim hamsin sikmiwem ????? Kimle yaziwiramki kimlede ceplewim ay cirig Öz'ün dimirdun menim sikim çatmır zirt pirt məndə trans diyirdim sənə dua elə bu paqadi nikim acilmasunda Dinara yada men sene yazmiwam en bawda düzün de

deyiş. *_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07 /15:20) [1]
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (26.07.2018 / 15:21)
Sən nə qəhbə qizmiwsan blət )))))
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (26.07.2018 / 15:21)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
*_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/16:14)
Yadunda didim sənə sən özüvü bomba göstərməyi xosfuysan ?)) Gela partdaddim səni rahaddaw )))
Partiya partaxlar agziva . Men sozu senin kimi bowa biraxmiram .

Nede tulleb artiq nikim olmaqiyla hede gelirsen mene?
Budu partdatmaqin?
Ade gotun catir esas subut getir partdad deyim ki he kiwisen .
sen ama kiwilerin sikindeyi qilda ola bilmersen .

Bele danmiramda artix nik yoxa niklerim var ureyin neqeder isdeyir ama kimwse acot veresi deylem bu nikler menimdi mdne yaxin olan lar bilir men hansi niklerdeyem .

Sen mencun vacib deyilsenki senden danmiwam .
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (26.07.2018 / 15:22)
Hayif o sayt baglanibda lənət weytana)))
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (26.07.2018 / 15:25)
DİN@R@***@@@ (26.07.2018/16:21)
Partiya partaxlar agziva . Men sozu senin kimi bowa biraxmiram . Nede tulleb artiq nikim olmaqiyla hede gelirsen mene? Budu partdatmaqin? Ade gotun catir esas subut getir partdad deyim ki he kiwi
Sən ə dəlil wexside getirmiwim soxmuwdun icive )) sənin hər nikivide bilirəm cunku hər nikde yazmısan mənə )))))))))) duduy çox ossuraga basirsane bisen sənə ləzət eləmədi axı seynen inboxda şiddiy zad eləmirəm imumilikde heçkimə görə deyiwmerem mən indi gəl pox at mənə burda sən özündə bilirsən cirig oldigvu ayyyyy etdi metdim yadva gəlir ət ?)))) Ət diyreme sənə et bəh behhhhh )))
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (26.07.2018 / 15:26)
*_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/16:20)
Yalansa ves sayt agzuva versun buqede alçalma ... Dedim hamsin sikmiwem ????? Kimle yaziwiramki kimlede ceplewim ay cirig Öz'ün dimirdun menim sikim çatmır zirt pirt məndə trans diyirdim sənə dua elə
Lap bele acilsun nu paqadi nikin .gutaki orda ne qebshetim varki . Nese qebahetim varsa buyur de demiyen ele aqzini burda ozun kiwi bilenler siksin
Menim wukur Slkaha ne kimseden nede hecneden qorxscaq hereketim bedeki daniwiqim olmayib .
bunu hemiwe ddmiwem deydcdmde

Bir gotdusu cixsun desinki dina menle qeyri etik nese daniwib .neslin duzerem ortaya . Bir cindir kopey ogluda deye bilmez onu men gaqda

Sen ise burda wizlara xox gelmeyi sevirsen kimuse pusiydirmeyi oz aleminde sevirsen

Ama menede yoxda ay cindir menede yox srne gemiwe ddmiwemki aqlin ona buna verme menle daniwanda .olarki kkminse dili godey okar senle dsniwanda pusiydurersen ana mende yox tak wto get o partaddiqlarina aqlin verne . Sikdir indi
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (26.07.2018 / 15:27)
DİN@R@***@@@, Osturag 50 dəfə didun heçkimə dime bu nikle gəldiyimi bu niklede gələn kimi yazmısan mənə cirig sən didiyun kimi olsaydım diyerdim hamıya elə forumda osturag mənə iliwmeseydun bawva iwemezdim dur sikdir indi
*_ЙуРи_БоЙкА_*  *_ЙуРи_БоЙкА_* [Off] (26.07.2018 / 15:30)
DİN@R@***@@@ (26.07.2018/16:26)
Lap bele acilsun nu paqadi nikin .gutaki orda ne qebshetim varki . Nese qebahetim varsa buyur de demiyen ele aqzini burda ozun kiwi bilenler siksin Menim wukur Slkaha ne kimseden nede hecneden qorx
liboyna istədiyimi direm ))) elə bawdada sen))))))))))))) qeyri etik ne sikireme senin Dinara olduguvu bilenecen özüvü buraxmiwdun orda ay cirig !!!! Sora bildim dinarasan bawdadun dastoynu qız rolu oynamağa səni elə soyerem Dinara kayf alarsan dur sikdir
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (26.07.2018 / 15:32)
*_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/16:25)
Sən ə dəlil wexside getirmiwim soxmuwdun icive )) sənin hər nikivide bilirəm cunku hər nikde yazmısan mənə )))))))))) duduy çox ossuraga basirsane bisen sənə ləzət eləmədi axı seynen inboxda şiddiy za
Deyesrn seninde azinda gotumun dadi qalib axi ysman behhildiyirsen ..

Ondan bundan soz gezdiren cindir .kiwi qehbesi gormek isdeyen srn jimisin tanisin bes eder .
Her daniwdigin qizi sikmiwem deyib jayf tutan

Ay duduy lap o saytda bu saytda .srn gecendefede dddin sene drmiki nen bir uzde olmuwam .senin aqzon ete catmiyib mundar desrnse burda menim ne gunahim

Qaldiki sesim icime sozacaq qeder sen o qederde nahiyetli biwey ddmedin mencin

Yeniki o dediklerinde bawim uca olub ndnlik hecbirwey olmayib

Dunenecen witdiy eden sen idin axi ekebil herdefe derdimki adam ol kiwi ol heyvan olma . Kimisi forunda sindirdim ay dina gordun deyen cirixsanda . Guya kime tanidirsanki ozuvu

Lap yaxwi niklerim bilirsense day now
...
Ardını oxu >>
Наверх  Cemi mesajlar: 19521

<< 1 ... 1798 1799 [1800] 1801 1802 ... 1953 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (7)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1675 / 1501