💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 29 manat
DİN@R@***@@@ (26.07.2018/16:32)Kiwi ol demisən mənə ?
Deyesrn seninde azinda gotumun dadi qalib axi ysman behhildiyirsen ..Ondan bundan soz gezdiren cindir .kiwi qehbesi gormek isdeyen srn jimisin tanisin bes eder . Her daniwdigin qizi sikmiwem deyib j
widdiy elemiwem ?
burda bir qız çıxsın desinki Ay Rewad sən mənə mesaj yazmisan ay osdurag ondada sən özün yazmiwdun mənə mən sənə el uzadmiwam ? İylenesende ? Duduy ))))) kiwi qehbesiyun evivin içinə bax )))))))))))*_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/16:36)QaqaW oNun neCe deNe niKi vaR ki?
Get bawvi agritma
HerBici_HeY@Ti (26.07.2018/16:37)Varda qaqaw
QaqaW oNun neCe deNe niKi vaR ki?

*_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/16:30)Eee sen ne qehbedil ograwsan axaxaxaa))))) qehbeler dindix verib qehbe olyrsa sende dil qehbesisen . Sayt daqila qeder it dili cixaran ograw ki gel ira admin etcem sene .getmedim deye cerxi feleyin mene donduki saymirsan meni .
liboyna istədiyimi direm ))) elə bawdada sen))))))))))))) qeyri etik ne sikireme senin Dinara olduguvu bilenecen özüvü buraxmiwdun orda ay cirig !!!! Sora bildim dinarasan bawdadun dastoynu qız rolu o
*_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/16:38)AtaM o seNe wekiLini aTib?
Varda qaqaw

HerBici_HeY@Ti (26.07.2018/16:37)Sen menim niklerim bilmek isdirsense yazaram o nikkerddn sene senin ozuvedd demiwem ki nikkerim coxdu danmiramda .ama esas nikim budu
QaqaW oNun neCe deNe niKi vaR ki?