close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Üsteki istifadeçini tanıyırsan?Senun yanında nəse diseydim səni belə təhqir elemezdim gijdalpuuun )))) DİN@R@***@@@ (26.07.2018/17:08)
Yeqin agzivin usdunde qehnelik etmiwrm .sende hezz almisan .di davay sikdir cindir
O etdi metdi wekillerun qalır ? 
*_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/17:08)
Senun yanında nəse diseydim səni belə təhqir elemezdim gijdalpuuun ))))
Sen dil qehbesisen axi dil qehbekerine tafot yixdu .qehbe deyib can deyen adamdan herwey gozke esasda kiwi qehbesinden .DİN@R@***@@@ (26.07.2018/17:10)
Sen dil qehbesisen axi dil qehbekerine tafot yixdu .qehbe deyib can deyen adamdan herwey gozke esasda kiwi qehbesinden .
Bilirəm sən sözün duzune qehbeliy kimi baxirsan )) get sikdir indiyeke usaqlarsiniz besdirin siz Allah *_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/17:11)
Bilirəm sən sözün duzune qehbeliy kimi baxirsan )) get sikdir indi
Duz ne soz nede subut qoydunsa ortaya demekki adin kimese qoyma ay osturax .
Aqlin verne ona buna .biliraendeki nenim vizinada deyil beke ne sen nede kimse . Cunki qorxacaq ne hereket nede sozum yoxdu demiwem deyirem deyecemdeeeeDİN@R@***@@@ (26.07.2018/17:14)
Duz ne soz nede subut qoydunsa ortaya demekki adin kimese qoyma ay osturax .Aqlin verne ona buna .biliraendeki nenim vizinada deyil beke ne sen nede kimse . Cunki qorxacaq ne hereket nede sozum y
Mehkemedeyik ?))))) Mən düz direm inanan inanır inanmiyan sikimeki)))) belədiki əsas o sən hər soxdugum soz sənin içində sizildiyir))) bağla ayıbdı Ətağa )))))*_ЙуРи_БоЙкА_* (26.07.2018/17:16)
Mehkemedeyik ?))))) Mən düz direm inanan inanır inanmiyan sikimeki)))) belədiki əsas o sən hər soxdugum soz sənin içində sizildiyir))) bağla ayıbdı Ətağa )))))
Seninnicinde qalibki ele yanirsanda eke sende sozumden hamile qalan cindirsan sikdir 
Ətağa https://youtu.be/Kj9fd1g_jys
Bu mahnını dinlirem bilirəm 2 saat dastan yazırsan osturagdan navastroyka ))) gəlib 2 kəlmə yazacam yenə dastan yazacan)))) 
Cemi mesajlar: 19521
<< 1 ... 1802 1803 [1804] 1805 1806 ... 1953 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (7)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1119 / 406