Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (30.09.2018/22:15)[B]Qaqa 1 ci raund bitəndə xəbər edərsən mənə . ) eləbil rinqə çıxmlşığ . Belə mənim danışdığım çox qız olup burdan gördüyümdə burda nə varki . )[/b]
hami qizlar qizlar deyir menemen bu catdan bugune geder kimle goruwmuwem kim bilir?veya harda demiwem flan nikle goruwmuwem?ele bele sohbet edirem a senle senle bi iwim yoxdu;)
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (30.09.2018/22:25)sudya sene xeber eder;) yerden qalx diyerek;)
[B]Qaqa 1 ci raund bitəndə xəbər edərsən mənə . ) eləbil rinqə çıxmlşığ . Belə mənim danışdığım çox qız olup burdan gördüyümdə burda nə varki . )
ba deyirsen sen olub lap ela gozel;)
be men adim niye cixib axi?
men sikdiyilerim qalib qiragda oz keflerindedi
sikmediklerim mem sohbetimi edir yani qizlar ? nedi bunun sebebi
sen oxumuw adama oxwayirsan sen bilersen?;)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (30.09.2018/22:29)[B]Açığı deim kiminsə işinə qarışmıram . Dəymə mənə dəymiyim sənə söhpəti , istisnalarda var Mən bura oxu zalına görə gəlirəm . ) . Sudya sənlədi qslx deir )[/b]
sudya sene xeber eder;) yerden qalx diyerek;)ba deyirsen sen olub lap ela gozel;)be men adim niye cixib axi?men sikdiyilerim qalib qiragda oz keflerindedisikmediklerim mem sohbetimi edir yani qizlar ?
MiLYoNDa1oQLaN (30.09.2018/22:39)men olum deyirem
[B]Açığı deim kiminsə işinə qarışmıram . Dəymə mənə dəymiyim sənə söhpəti , istisnalarda var Mən bura oxu zalına görə gəlirəm . ) . Sudya sənlədi qslx deir )
sen diyesen cekib girmisen bura ;) men deyirem xedimdi
sen deyirsen nece oglu qizi var;)
men gelebeden sora secdeye gedirem onuncun qalx deyir sudya
;) miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (30.09.2018/22:41)[B]Ekstrasens olmalısanmış. ) çox bilinir çəkməyim?[/b]
men olum deyirem sen diyesen cekib girmisen bura ;) men deyirem xedimdisen deyirsen nece oglu qizi var;)men gelebeden sora secdeye gedirem onuncun qalx deyir sudya;)
MiLYoNDa1oQLaN (30.09.2018/22:43)he elebil vijdan ezabi cekmisen;))
[B]Ekstrasens olmalısanmış. ) çox bilinir çəkməyim?

~A_N_T_i_K__V_A_R~ (30.09.2018/22:44)Deyəsən Vicdan haqqı serialına çox baxmısan. ) Sən bilmirsənki Peşəkar döyüşçü sağnan alladıp solnan vurur? . ) [/b]
he elebil vijdan ezabi cekmisen;))
MiLYoNDa1oQLaN (30.09.2018/22:47)
Deyəsən Vicdan haqqı serialına çox baxmısan. ) Sən bilmirsənki Peşəkar döyüşçü sağnan alladıp solnan vurur? . )

bes sen bilirsen krantdan su gelir ondannsora ne gelir? bilirsen bunun cavabin?;))
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (30.09.2018/22:49)[B]Onnan sonra onbir gəlir. )[/b]bes sen bilirsen krantdan su gelir ondannsora ne gelir? bilirsen bunun cavabin?;))
<< 1 ... 1843 1844 [1845] 1846 1847 ... 1953 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 2674

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine