Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 7 manat
Sayta Daxil Olun!
MiLYoNDa1oQLaN (19.12.2015/21:21)Xaxaxaxaxa
Sen yaxsi qaqawsan bir meslehet verim:)Çaliw her zaman sement kimi berk olmayasan)Heyatin metre kimi uzun ve xow olsun)Wpaplofka kimi heçkimin üzüne aq olmaginen)Çekic kimi çaliw hemiwe sen vurginen t
ne qeder guldum ))meslehetivi screenshoot eledim ezberliyecem)))) sagolasan)SiSeRoN (19.12.2015/21:22))))arzu olmazin cansu olsun ferq elemez esas odu bez kraska olsun))))
xaxaxax)))) Allah arzuva chatdirsin seni))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
ceza12 (19.12.2015/21:24)Heqqi ustaliqin kayfi bawqadida) ewweyin üsdünde qiwqirsan kerpiiiiiiiiiiiiiiiic veeeeeeeeer yazix fehlede kubiki özü hündürlüyde qaldirir yene zire kerpicleri yüngüldü qaradaq kerpicleri vare zindan kimidi fehlenin evde yediyi skuwonnu gözünnen gelir)))
Xaxaxaxaxane qeder guldum ))meslehetivi screenshoot eledim ezberliyecem)))) sagolasan)
MiLYoNDa1oQLaN (19.12.2015/21:31))))))hele usta deyendeki yo bu getmedi o birin ver bunda kayfi bambasqadi))
Heqqi ustaliqin kayfi bawqadida) ewweyin üsdünde qiwqirsan kerpiiiiiiiiiiiiiiiic veeeeeeeeer yazix fehlede kubiki özü hündürlüyde qaldirir yene zire kerpicleri yüngüldü qaradaq kerpicleri vare zindan
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
ceza12 (19.12.2015/21:36)Usta ele deyende düsünki fehlenin aqlina baloglanin ay uçan quwlar maxnisi gelirde))
)))))hele usta deyendeki yo bu getmedi o birin ver bunda kayfi bambasqadi))
MiLYoNDa1oQLaN (19.12.2015/21:39))))))qesey dedin ama mahni desenbdaha yaxsi olar x herfinden istifade etme ))
Usta ele deyende düsünki fehlenin aqlina baloglanin ay uçan quwlar maxnisi gelirde))
<< 1 ... 920 921 [922] 923 924 ... 1953 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1636 / 2024

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine