Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
NeFesiM__oL (28.08.2017/16:09)Sene hormetim var.lucwe sakit diyan.
Yox bu bomba oğlan niki deyil ))
**__** (28.08.2017/16:12)Mence artıq eskik nese demedim aranı qızıshdırmadım desim xoshun gelmir ola biler her hereketinde bir sehv tutmağa çalıshmaq pis sheydi qalanı özünlükdü buyur
Sene hormetim var.lucwe sakit diyan.
NeFesiM__oL (28.08.2017/16:13)Ay canim ne edim ??? Gorurem ust uste duwmur silirem .Yeniki men yubaniram yazmaqa.Ona gore silirem.Men yazmiwdim baxdim ki , sen yazmisan men sildim ona gore
Evada yazır silir dehşetdie)
.gif)
EVAMELISSA (28.08.2017/16:15)Uyğun idi A ile bashlayan indi ferqi yoxuydu ona göre dedim qalada bilerdi
Ay canim ne edim ??? Gorurem ust uste duwmur silirem .Yeniki men yubaniram yazmaqa.Ona gore silirem.Men yazmiwdim baxdim ki , sen yazmisan men sildim ona gore
NeFesiM__oL (28.08.2017/16:15)Kimese xow gele biler iliwmeler .here 1 cur qebul edir.
Mence artıq eskik nese demedim aranı qızıshdırmadım desim xoshun gelmir ola biler her hereketinde bir sehv tutmağa çalıshmaq pis sheydi qalanı özünlükdü buyur
**__** (28.08.2017/16:17)(((Yaxshı sen deyendir
Kimese xow gele biler iliwmeler .here 1 cur qebul edir.
<< 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 142 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1086 / 1134

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..