canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

dilenciye pull verirsen?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (17.10.2013 / 00:25)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
men telebe olanda gece smeni marojna sexinde ishdirdim ordan derse dersden eve voshem maaashi almisham derse getmishem cixmisham dersden elmlerde mindim metroya metro gelir durmusham i nese ele olduki sef elemiremse 28de bir dilenci qadin mindi yaninda ushaq boqazindada zob xesteliyi nese durdu yanimda qadin aqladi bes ushaqim var ishleye bilmirem tek qadinam zobum var n bilim ne mene komek edin mualice alim . heyqi cox pis oldum didim yaqin dilenci dorde sadece vezyet bele getirib. elimi atdim cibime ele 5 manat cixdi onuda verdim buna .halal xoshu(soz yox milletimizde var axi risofkaliq zad yanimda bir iki dene qiz diyanmishdi biri 10nuq cixarib verdi biri o birinin aciqina 20 lik nese bu bir qiraqa)
voshem ustunnen hardasa 9ay belkde bir il kecmishdi gece vaxtidi ustumde pul cox az idi hemen vaxtida vezyet kritik idi mende mindim metroya uzu azadliq terefe gedirem metro boshdu nese fikirreshirdim. metronun qapisi acildi deqiq yadimda dor hansi stansiya bu qadin mindi elince
...
Ardını oxu >>
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (17.10.2013 / 00:33)
Black_Attack (172013/01:25)
men telebe olanda gece smeni marojna sexinde ishdirdim ordan derse dersden eve voshem maaashi almisham derse getmishem cixmisham dersden elmlerde mindim metroya metro gelir durmusham i nese ele olduk
əlin düşərri olub dayna :))) yəqin stavkaya pul qoyub Güjdü kafsent tutub :)))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (17.10.2013 / 00:38)
Rehmettiyin_Nevesi, e yoxe dilenirdi.. dilenmeyden gelirdi.. ona tesufendim
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (17.10.2013 / 00:39)
Black_Attack (172013/01:38)
Rehmettiyin_Nevesi, e yoxe dilenirdi.. dilenmeyden gelirdi.. ona tesufendim
valla yaxşı daydayım olardı girişərdim dilənçiliyə. Babat avazım var Müğənni olanmadım barı dilənərdim.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (17.10.2013 / 00:40)
Rehmettiyin_Nevesi, uz lazimdiye)
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (17.10.2013 / 00:45)
Black_Attack, Həəə Pristav baş qarışıb dilənməyə Qırğın pull gəlir. Məkan avtobus. Tema guya Ürəyim deşilib aperasiya eliyəcəm zadd. Hərə bir yerdən pul verir. Birdən 100 manatın işığı gəlir gözümə. Yüzdüyü uzadan isə köhnə sevgilim. Paaaaa Yıxılıb avtobusun təkərinin altında qalmax bunnan yaxşıdı. Bu işə də bir quş. Trorristlik də pis döül eee
Black_Attack  Black_Attack [Off] (17.10.2013 / 00:47)
Rehmettiyin_Nevesi, yo sevgilinen nese elemey olar) bir vaxt sen pul verduyun dilenci sene pul verir bunu gozun qabaqina getir)
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (17.10.2013 / 00:51)
Black_Attack (172013/01:47)
Rehmettiyin_Nevesi, yo sevgilinen nese elemey olar) bir vaxt sen pul verduyun dilenci sene pul verir bunu gozun qabaqina getir)
ölləm də sənin zaraftcıl məntiqin üçün. İndi təsəvvür Qız pulu verir qapazdıyıb alıram Birdən gözüm barmağındakı üzüyə podxot eliyir :
-az bu mən alan üzüy deyil?
-bəlkə hə nədi ki?
-zəhrimar nədi. burda sualları ancaq mən verirəm. Deyib barmaxnan bir yerdə üzüyü də qamarrıyıram.
(uy daa yooo bu da çox üzsüzdüy oldu axi)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (17.10.2013 / 00:52)
Rehmettiyin_Nevesi, hec olmasa barmaqinan ishun olmasunda))))
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (17.10.2013 / 01:05)
Black_Attack, özüm qəstən barmağın da qoparsıram ki Mənnən sonra üzüy taxanmasın ))))
Наверх  Cemi mesajlar: 441

<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 45 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3923 / 1467