canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Kend yoxsa Şeher?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (04.11.2017 / 02:35)
NeFesiM__oL (04.11.2017/02:02)
Bele..
Italyada zaddada var bele yerle Eva buqattisiyle gezmemiw olmaz soruw desin.
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (11.11.2017 / 17:25)
sheraitun olannan sora kend. shehere arada ayda, ilde bir defe gedersen
Umeyya  Umeyya [Off] (09.01.2018 / 06:53)
Menim demey olarki uwaqligim kendde kecib yay tetiline buraxilan kimi kende dedem yeni babamgile gedirdim kaw o uwaqliq illeri olaydi.Dedemgilin iri saheleri sahede olan meeyvve terevez nenemle gedib yigirdiq seher tezden durub kendin havasini udmaq necede gozel idi balabakonda serilen yer micetkan dedem hemuwe orda yatardi dedemin cekdiyi Baki siqaretinin qoxusu ucun bele darixdim indi(( heyetde oturardiq smovar cayi icerdik saheye qoyun girende meni gonderirdiler ele qaca-qaaaca gederdimki otlugun iciyle qormazdimki ilan olar qoyunlari cixardandan sonra ele fexr ederdimki ozumle sanki hansisa boyuk bir iw gormuwem ineklerin sagilmasi nenemin nehre tutmasi nehrenin ayraninda vermesi xar tut axaci vardi murebbe ucun cixib agacdan yigmagim.Bezen o qeder darixiramki Sabirabaddaki baba evimcun indi orda hec kim yoxdu ve oranin hec bir maragi qalmayib dedemi itirdikden sonra(((dedemle sohbetlerimiz onun bezen eseblewmeyi bezen gulmeyi yemek yaxwi biwire bilmirdim amma hec vaxt biruze bel...
Ardını oxu >>
asimka  asimka [Off] (09.01.2018 / 10:13)
 O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin....
Umeyya (09.01.2018/06:53)
Menim demey olarki uwaqligim kendde kecib yay tetiline buraxilan kimi kende dedem yeni babamgile gedirdim kaw o uwaqliq illeri olaydiedemgilin iri saheleri sahede olan meeyvve terevez nenemle gedi
Cavanligim yadima duwdu uzun uzadi izah elediyim vaxtlar
_E_Q_u_a_L_i_Z_e_R_  _E_Q_u_a_L_i_Z_e_R_ [Off] (09.01.2018 / 10:37)
 Саделийимден истифаде етме! Mуреккеблийимде батарсан!
Umeyya (09.01.2018/06:53)
Menim demey olarki uwaqligim kendde kecib yay tetiline buraxilan kimi kende dedem yeni babamgile gedirdim kaw o uwaqliq illeri olaydiedemgilin iri saheleri sahede olan meeyvve terevez nenemle gedi
Allah rehmet elesin.. Yaxşilar daim yadda qalir elbet.. xoş xatireler heqiqeten insanin yadina gelende uzde ister istemez xoş tebessum yaradir..
Umeyya  Umeyya [Off] (09.01.2018 / 10:52)
Ellbetde duzzdu bezen o qeder darixiramki onuncun deyirem kaw daha cox qucaqlayib opredim dedemi ALLAH cemi dunyadan kocenler rehmet qalanlara omur versin men eminemki menim dedem cennetdedi cunki yuxularima gelir bir il yuxularimda gormedim onu o qeder pis olmuwdumki oz ozume nifret edirdimki ruhu inciyib menden menim yaddawimda ve ureyimde evez olunmaz yeri var
Umeyya  Umeyya [Off] (09.01.2018 / 10:53)
asimka (09.01.2018/10:13)
Cavanligim yadima duwdu uzun uzadi izah elediyim vaxtlar
Can)))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (09.01.2018 / 11:54)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Heçbiri .
***OnLy_giRL***  ***OnLy_giRL*** [Off] (09.01.2018 / 12:53)
 YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.!
Yayda kend qiwda weher
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (09.01.2018 / 14:01)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Spicka qutusu
Наверх  Cemi mesajlar: 307

<< 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4125 / 1415