canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Nişanı geri qaytarmaq
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (24.12.2013 / 01:55)
Chorniy muellim onu deye bileremki gece durub tualete chishshsh elemek isteyenler sehven bu mözüya chishsh eleyirler diyesen) tovziyem odurki bu mozuya protivaqazsiz girmiyin heyatiniz uchun tehlukelidir)
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (24.12.2013 / 01:57)
***SMaRoDiNa*** (24.12.2013/01:52)
Oglanla evlenmek olar, niwani qayitmiw qizasa nese qeribe yanawirlar. Allah uzaq etsin. Umumiyyetle duwunuremki 1 aydan cox niwanli qalmaq lazim deyil.
maraqli fikirlerin qeyri-adi idealarin var vuruldum sene 1 konulden 1000 konule gecenin bu vaxti)
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (24.12.2013 / 11:19)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
hecne vecime deyil.. qaytaracam indi
*SeYTaNkIz*  *SeYTaNkIz* [Off] (24.12.2013 / 11:21)
 Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox
Yox getmezdim!
DetKa*Ya*TvoY*KaroL  DetKa*Ya*TvoY*KaroL [Off] (24.12.2013 / 11:55)
 Sen saydigni say gor Men ne sayiram....
xalam ogli iwde uwaglarnan qebaheti bawqa weye diyiruye
Allahkomeyetsin  Allahkomeyetsin [Off] (26.01.2014 / 00:10)
Salam... Men ozum 7 ay bundan qabaq nisan qaytardim. oglan terefi bizde gunah gorur. biz ise onlarda gunah goruruy..arada cox sor sohbet var idi.. bos yere ayrilmadiq.....ALLAHIN isidir.... Qismet bele imis....cox aqliyirdim ve hetda bir muddet pesman idim... amma sukur ALLAHA... indi bir az ozume geldim((((( atam anam ve bacim mene destey oldular(( mence ziyanin yarisindan qayitmaq xeyirdir(xususən qizlar ucun) amma negederde olsa bizim mentalitetimiz eledir ki nisanli olan qiza pis baxirlar:( amma en esas menim fikirimce qizin qeyreti, namusu yerinde olsun....cunki indi BEZI qizlar nisanli olmurlar amma 1000 hoqkalardan kecirler.... oglan ise nisan qaytarsa qaytarmasa da mence qiz ona geler... cunki o oglandi... (bu menim fikirimdi) kimsə razı deyil əgər oz fikirii bildirsin(((
DetKa*Ya*TvoY*KaroL  DetKa*Ya*TvoY*KaroL [Off] (26.01.2014 / 00:25)
 Sen saydigni say gor Men ne sayiram....
Black_Attack, [B]burdaki reylerve ne qeder guldum
en coxda o qiz yazir arada yazirsane az sonra ne bilim gelen seriyada zad[/b]
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (26.01.2014 / 00:33)
Allahkomeyetsin (26.01.2014/00:10)
Salam... Men ozum 7 ay bundan qabaq nisan qaytardim. oglan terefi bizde gunah gorur. biz ise onlarda gunah goruruy..arada cox sor sohbet var idi.. bos yere ayrilmadiq.....ALLAHIN isidir.... Qismet bel
Allah komeyin olsun.
leylaaaaam  leylaaaaam [Off] (26.01.2014 / 02:21)
Allah komekleri olsun...heckimin bawina getirmesin...ama belede pis baxmram..belkem yaxwi qizdi oglandi...gedib kiminse gudazinaaa
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (27.01.2014 / 19:28)
bir qiz aniyirdim iki defe niwan qaytardi ucuncusune getdi ozu de imkanli, agilli iwdi gujdu oglana. Vid fasonu da yox idi.
Наверх  Cemi mesajlar: 279

<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4252 / 1426