canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Nişanı geri qaytarmaq
qurbanam  qurbanam [Off] (24.12.2013 / 01:37)
HEZER, men rayonda o ise bakida.qiyabi tehsil alirdim.bew alti gun idi bakiya gedmiwdim.ailesi ile daniwdim didilerki oglumuz yalancidir sene niwanladiqki agilli qizsan onu duzeldersen.27yawli ogulu ana duzeltmeyib menmi duzeldecekdim?..
Black_Attack  Black_Attack [Off] (24.12.2013 / 01:38)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
gelen seriada...
qurbanam  qurbanam [Off] (24.12.2013 / 01:41)
HEZER, atama gore isdemedim qaytaram men onsuzda belede qurban olmuwdum davam ederdim diye duwundum.ama ede bilmedim.atamda anladi meni.yalan duzelmez didi.qaytardim.men geleceyimden qorxdum .o insan anasini bacisuni mene pisleyirdi sabax sozsuzki menide pisleyecekdi.sabah menim uwaqim yalanciyami ata diyecekdi?sabah men erimin sozune wupheyle baxaraq nece oturardim o evde?
Black_Attack  Black_Attack [Off] (24.12.2013 / 01:46)
birazdan..
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (24.12.2013 / 01:48)
paz avtobusu bu mövzuda astanovka eliyir?)
qurbanam  qurbanam [Off] (24.12.2013 / 01:48)
HEZER, men qurban idim.kasib rayon qizini imkanli deli ogluna alacaqlarini duwunen ailenin secdiyi qurban idim..hami bilirmiw oglanin bawinin narmal olmadigini ama susublarmiw
eybi yox menim ALLAHIM boyukdu hami yixmaq isdesede ALLAH meni yari yolda qoymadi...gecikmiw olmadim.duzdu adimda leke qaldi.qoy meni bu ada gore hec kim almasin ozune yarawdirmasin...sinaqdayam bilirem ve ALLAha siginiram...heckim hecneden sigortalanmayib...ALLAH xeyirlisini yazibsa olacaq bunu gozleyirem sadece..twk
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (24.12.2013 / 01:49)
senede
Black_Attack  Black_Attack [Off] (24.12.2013 / 01:50)
gozel bir sonluq. manitor mellim suz bu barede ne deye bilersuz?) xaish edirem qeressiz!)))
***SMaRoDiNa***  ***SMaRoDiNa*** [Off] (24.12.2013 / 01:52)
Oglanla evlenmek olar, niwani qayitmiw qizasa nese qeribe yanawirlar. Allah uzaq etsin. Umumiyyetle duwunuremki 1 aydan cox niwanli qalmaq lazim deyil.
Black_Attack  Black_Attack [Off] (24.12.2013 / 01:54)
baxir nece qayidirda biri var oqlan ayilib qaytarir biride var qiz bu meseledeki kimi.
Наверх  Cemi mesajlar: 279

<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4260 / 1379