Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (09iki gundu umummiyyetle gozum acilmir.aglayiram ele bir ((uwaqliqda hec bele olmurdu bu qrip.mn boyudukce buda boyuyur.ele bil.baxmiram ki ozume.gerek.edim.amma2015/04:14)
Alnivi bagla limonlu zogalli cay ic tez tez terle coxlu 1-2 gune cixacaq bu defe men ele eledim ilk defedir ki,qripim bele tez cixdi canimdan hemise 10 gun zad cekirdi))))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Black_Attack (09Heqqi yazmisdi ne dediler bes gelib ne agliyirsan burda 4 azdi?)))))))2015/04:16)
KoNCeNo, saata baxda.indi adam varki yasun reski gozine satashdiye)))))bunnan qabax axrinci.seger.gunorta.yazmishdim 4 dene qiz.yazmishdi)))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Pretty_Woman (09Men deyen kimi et terle qesey day terlediyin paltari eyninde saxlama ee)))birde xemir xoreyi ye tez terletsin))2015/04:17)
iki gundu umummiyyetle gozum acilmir.aglayiram ele bir ((uwaqliqda hec bele olmurdu bu qrip.mn boyudukce buda boyuyur.ele bil.baxmiram ki ozume.gerek.edim.amma
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Black_Attack (09Oldum gulmekden2015/04:20)
KoNCeNo, e biri yazmishdi.ne e.yashun var yashimi.didim saqollashdi.biri.qonshu.kendden.cixdi.didi a.yoxe ayibdi birden fanish xad cixarix.o biri ancax.dedesinnen.danishirdi.atdim.bloka. o.biride.di

Black_Attack (09ne? 50qr araqla istiot?2015/04:20)
Pretty_Woman, mende daha yaxshi.vasite var))))
<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 356

2015/04:14)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!