Tankda olan iki esger dagdan asir ve ikiside olur.Bunu goren esger komandirin yanina gelir.Komandir rus olur.Esgerde rus dilini cox az bilir.Ona gore de gelib komandire bele deyir. Tank pasol Dagdan asol Ikisi umer Qebre cumer
Bir qonsuyla o biri qonsunun tarakanlari doyus eleyibler.Bu zaman qonsu o biri qonsuya deyir: ---Ay qonsu bilirsen senin tarakanlarinla menim tarakanlarim doyus eleyir? O biri qonsu deyir: ---Aaaaaa ne yaxsi olerler canimiz qurtular bunlardan. O biri qonsu deyir: ---Neyi yaxsidi dunen gece tarakanlar eve 150 esir getiribler
.yahoo. Bir it yolda gəzərkən gözünə bir iş elanı sataşır.Ünvanı oxuyur və qaça-qaça o ünvana gedir. Ofisə girəndə katibəni görüb,ona iş elanı üçün gəldiyini başa salmaq istəyir.Katibə gülərək müdürə zəng edib,vəziyyəti başa salır.Müdür iti öz otağına cağırır və təəcüblə baxır.İt isə özünə güvənərək stula atılıb oturur. Müdür:Səni işə ala bilmərəm.Mənə sinaqrama (məhkəmədə baş verən hadisələri yazan qurğu) yaza bilən biri lazımdır. İt stuldan aşağı düşüb,sinaqramının arxasına keçir və səhfsiz bir yazı yazır və müdürə uzadır. Müdürün ağzı açıq qalıb deyər:"Amma bu bəs etməz mən kopyuterden başı çıxan birini axtarıram." İt bu dəfə kompyuterin arxasına keçib beş dəqiqəlik mükəmməl showdan sonra oturduğu stula geri qayıdır. Müdür şoka düşür və itə deyir:Bilirəm çooox ağıllı itsən amma bir problem var ki mən sənə bu işi verə bilmərəm. İt müdürün yanına gəlib pəncəsini elanın üzərinə qoyur.Elanda "Hər başvuranın bərabər şansı vardır."yazılır. Müdür:"B... Ardını oxu >>
Hakim şahiddən soruşur : -Deməli siz caninin qaynananızı boğduğunu görmüsünüz... - Bəli... - Bəs onda niyə köməyə getməmisiniz ? - Əvvəlcə istədim, ancaq sonra gördüm ki cani özü öhdəsindən gəlir
Məntiq və Hüquq dərsindən keçə bilməyən şagird professorun otağına getmiş və aralarında belə bir danışma keçmiş: Şagird: Mövzunu həqiqətən bilirsinizmi? Professor: Əlbəttə! Yoxsa professor olmazdım! Şagird: Yaxşı o halda sizə bir sual soruşacağam. Doğru cavabı versəniz gedəcəm amma bilə bilməsəniz mənə 'A' verəcəksiniz. Professor: Razılaşdıq soruş baxaq! Şagird: Qanuni olan amma məntiqli olmayan məntiqli olan amma qanuni olmayan və həm məntiqsiz həm də qanuni olmayan şey nədir? Uzun uzun düşünməsinə baxmayaraq professor problemin cavabını bilməmiş və şagirdin imtahan kağızındakı qeydi 'A' olaraq düzəltmiş. Professor: Sən qazandın yaxşı problemin cavabı nə idi? Şagird: 63 yaşındasınız amma yoldaşınız 30 yaşında qanuni amma məntiqli deyil! Yoldaşınızın 25 yaşında bir sevgilisi var məntiqli amma qanuni deyil! Və də yoldaşınızın sevgilisinin imtahanı keçməməsi lazım olarkən ona 'A' verməniz həm məntiqsiz həm də qanuni deyil!
1 gün dəlilər divarı qaşığnan oyur və bu deşiyə baxıllar. Həkimlərdən 1inə maraqlı gəlir baxmaq istəyir. O da sıraya durub öz növbəsini gözləyir. Baxır heçnə görmür və burda heçnə görsənmir axı deyir. Dəli cavabında :- biz saatlarnandı baxırıq görmürük sən 1 dəfə baxan kimi görmək istiyirdin?
1 şəxs həkimə sual verir -xəstənin dəli olduğunu necə bilirsiz? -vannanı su ile doldururuğ xəstəyə 1 qawşıq 1 fincan 1 də vedrə veririk və deyirikki hansi ile boşaldarsan? -hə anladım normal şəxs vedrəni seçer -xeyir normal şəxs vannanın tıxaciını cıxardar
1 gün 1 tələbə bufetdə yer tapmır və yeməyini götürüb müəlliminin stolunda əyləşir. Müəllim deyir: -öküzlərlə quşlar eyni stolda yemək yiyə bilmez tələbə: -onda mən uşdum səhəri gün yoxlama olur tələbə bütün suallara düz cavab yazır müəllim onun vərəqini görüb deyir -1 sual verəcəm yaxşı cavab versən imtahannan keçəcəksən yolda 1 torba qızıl 1 torba ağıl görsən hansın seçərdin? -qızılı -mən olsam ağılı tələbə -kimdə nə çatmırsa onu seçərdəəə səhəri gün cavablar çıxanda tələbə öz vərəqinin altında öküz yazıldığını görür vərəqi götürüb müellimin otağına gedir -ay müəllim vərəqə imzanızı çəkmisizee bəs qiymətim hanı? :)
1 gün şagird gəlib müəlliməsinə ağıllı olduğunu və 1 sinif yuxarı keçmək istədiyini deyir. müəllimə onu müdürün yanına aparır müdür 1 neçə sual verir və şagird cavablayır -6 x 6 -36 -yaponiyanin paytaxtı? -tokio belə 1 saat sual cavabdan sonra müellimə deyir -ay müdür olar 1 neçə sualda mən verim? müdür: buyur deyir və müəllimədə şagirdə suallar verir -inəklərdə 4 məndə 2 dənə olan nədi? -ayaqlar -sənin şalvarının içinde olub mənim şalvarımın içinde olmuyan əedi? -ciblər -qadınların tüklərinin ən qıvrım olduğu yer haradı? -afrika müdür sualları eşitdikce dəli olur -yumşaq olub qadınların əllərində sərtləşən? -pilka -subay 1 qıza göre evli qadında daha geniş olan? -onun yatağı -vucudumun ən nəmli yeri? -diliniz müdür dayana bilmiyib testi saxlayır və deyir -mən bu uşaği 1 sinif yuxarı yox universitetə göndərirəm çünki mən bütün sualların cavabını səhv bilirdim :)
Müəllim 2 tələbəsinə əsəbiləşib cəza verir ki, öz adlarını 50 dəfə yazsınlar. Tələbələrdən biri deyir: - Axı bu haqsızlıqdı Müəllim: Niyə ki? - Onun adı Əlidi, mənim adım Məhəmməd