yuMor(: Arvad ərinə: Evə qayıtmalıyıq. Mən ütünü çıxarmağı unutmuşam, yanğın olacaq. Lazım deyil, olmayacaq. Niyə? Ona görə ki, mən də hamamda suyu bağlamamışam :)
yuMor(: Bir gün ləzgi toya gedib toyda dolma yedikdən sonra zəhərlənir, xəstəxanaya düşür, özünə söz verir ki, dolma yeməyəcək. Üstündən bir neçə ay keçir, bu yenə toya gedir. Onun stoluna küftə gətirirlər. Ləzgi qayıdıb deyir: - Can qardaş, elə bildin tanımadım? Köynəyini çıxarıb gəlmisən də
yuMor(: Gürcü məktəbində həndəsə dərsi gedir. Müəlim deyir: - Qoqi, üçbucaq şəkli çək. Qoqi çəkir. Müəllim deyir: - İndi sübut et ki, bu, üçbucaqdır. Qoqi sinəsinə yumruqla vurub deyir: - Anamın canı üçün, üçbucaqdır!
yuMor(: iki dost isdən evə qayıdırdı. Biri: - Mənim arvadım çox yaxşıdır. Gedən kimi çəkmələrimi qarşımda cütləyir, qəlyanım dolu olur. indi qəhvəm və mətbəxdə bir vedrə isti suyum hazırdır. - Hamısı çox gözəldir, ancaq o mətbəxdə bir vedrə isti su nə üçündür? - Vallah, mən soyuq su ilə bulaşıq qabları yuya bilmirəm
yuMor(: Yol polisi bir maşini saxlayir və sürücüyə deyir: -sizi təbrik edirəm, bu gunku yoxlamamiz ərzində təhlükəsizlik kəmərindən istifadə edən ilk sürücüsünüz və buna gorə də sizə 3000 manat pul hədiyyə edirik. Bəs bu pulnan nə etmək fikrindəsiniz ? Sürücü deyir: çox təşşəkür edirəm. Mən bu pulnan əvvəlcə özümə prava alacam. Polis təəccüblə soruşur : Necə ? Sizin pravaniz yoxdu ? Sürücünün yaninda oturan arvadi isə: “cənab polis, siz ərimə fikir verməyin, o içəndə həmisə belə deyir “. Polis çaşqinliqla soruşur : necə ? siz ickilisiniz ? Bu zaman arxada oturan daha 1 nəfər sürücüyə deyir : “ mən sizə dedim axi oğurluq maşinla gəzməyə getməyək yoxsa problemimiz olar.” Bunu eşidən polis dəli olur və yenə sorusur : necə ? maşin oğurluqdu ? Bu vaxt maşinin baqajindan axtarişda olan cinayətkar bir nəfər şixib deyir: “ ayə qağa, nə oldu post qayini keçmədik ?
yuMor(: Bir gün bir kişi evdə oğlunu tutub döymək istəyir, oğlu da qaçır atasından. Əlindən gəlir mətbəxə anasinin yanina və anasina deyir ona komək eləsin. Atasi da gəlir bunun dalinca mətbəxə və yenə də oğlunu döymək istəyir. Anasi imkan vermir və sorusur: ay kisi, uşagi niyə döyürsən ? Əri deyir ki, arvad bu köpəyoğlu keçən həftə mənə gərgədan demişdi. Arvadı təəccüblə soruşur : keçən həftə deyibsə bəs indi niyə döyürsən ? Əri cavab verir : “ arvad, 5 dəqiqə əvvəl heyvanlar haqqinda verilişə baxırdım, gərgədan bilirsən nə gündə heyvandu ?
yuMor(: Birinin toyu olur papası zorla evləndirir. Oğlan qaş-qabağlı oturduğu yerdə birdən bir milçək vız-vız gəlib bunun burnuna qonur. Bu oğlan kinli-kinli milçəyə baxıb deyir: aralaş mazgimi çürütmə, yoxsa papaya deyərəm səni də evləndirər
yuMor(: Bir nəfər çayda çimmək istəyir. Amma batmaqdan qorxur. Körpünün üstündə alkaş oturubmuş. Bu da soruşur ay qardaş suda batmaram ki? Alkaş deyir yox. Bu suya girir batır boğula- boğula deyir: bəs deyirdin su dərin deyil? Eh nə bilim bayaq 3 ördək üzürdü su sinələrindən idi