yuMor(: Qız oğlana zəng edib axşam yeməyə dəvət etmiş. Həm ailəsiylə tanış edəcək, həm də ailəsi gəzməyə çıxdıqdan sonra oğlanla birlikdə olacaqmış. Oğlan qızın evinə getmədən əvvəl bir əczaxanaya gedir.Əczaçıya: - "Mənə prezervativ verərsinizmi?", deyir; əczaçı da nə edəcəyini soruşur.Oğlan da sevgilisinin evinə gedəcəyini, qızın ailəsi getdikdən sonra birlikdə olacaqlarını söyləyər. Axşam yemək yemək üçün masaya oturarlar. Yeməkdən əvvəl dua edilər,hər kəs yeməyə başlar amma oğlan hələ dua edir. Qız oğlana, "mən sənin bu qədər dindar olduğunu bilmirdim", deyər. Oğlan da qıza: - "Mən də sənin atanın əczaçı olduğunu bilmirdim!!!
yuMor(: Müəllim şagirdlərə sual verir: - "Ağacda 7 quş var. Ovçu atəş edir, 3 dənəsini vurur. Ağacda neçə quş qaldı?" Biri cavab verir: - "4 quş qalar." Başqa bir uşaq da dərhal: - "Xeyr müəllim atəş edincə bütün quşlar uçar, ağacda heç quş qalmaz..." Müəllim bunun üzərinə: - "Cavab səhv amma cavab stilini sevdim", deyər. Uşaq buna cavab verər: - "Müəllim, mən də bir sual soruşmaq istəyirəm... Qarşıdan 3 qadın gəlir, əllərində dondurma var. Biri yalayaraq yeyir, biri əmərək, biri də dişləyərək... Bu qadınlardan hansı evlidir?" Müəllim düşünür, düşünür... - "Əmərək yeyən evlidir", deyir... Uşaq cavab verir: - "Xeyr müəllim, barmağında toy üzüyü olan... Amma mən də sizin cavab stilinizi sevdim.."
yuMor(: Bir dene berber olur bunun yanina mushteri gelir.Bu mushterinin uzunu qirxir ve arada mushterinin uzunu kesir.Berber bilmir nece elesin mushterinin bashini qatsin.Mushteriye deyirki dayi oglu nece qardashsiz? Mushteride deyirki elinden sag cixsam 4 qardashiq
yuMor(: İzzət Bağırov cəhənnəmə düşür. Ona cəza olaraq kifir qız verirlər. Yol ilə gedəndə Niyaməddinlə rastlaşır.Izzət: Niyaməddin sən yəni bu qedər gunahsızsan ki, sənə Şakiranı veriblər? Niyaməddin: yox Izzət bu Şakiranın günahıdır :))
yuMor(: Əzrail: Mən Əzrailəm, vaxdındı canını almağa gəlmişəm ! Qaqaş: Çoxdandı səndən bir söz soruşmaq istəyirəmeee.Maaşa işləyirsən, yoxsa hər aldığın cana görə faiz alırsan? Ümumiyyətlə sərf eliyir işin? Əzrail: Kişi kimi Azərbaycanlısan həəə?? :))
yuMor(: Kəntdəki adamlar yığışıb gedirlər məscidə, mollanın yanına.Adamlardan biri deyir: - Molla əmi kəntdəki qızlar niyə belə açıq-saçıq geyinirlər, günah deyil? Molla: Əlbətdə günahdı! Adam: Bəs sənin qızın niyə belə geyinir? Molla: Adamın başının üstündə Allah var ona yaraşırdaaa :))
yuMor(: Oğlan: Əzizim saba məhləvizə gələcəm. Qız: Sabah evdə heçkim olmayacaq. Oğlan: Aaa nə yaxşı onda qapını açarsan sizə gələrəm elə kakraz. Qız: Ok. 2 gündən sonra Oğlan: Qapını döydüm niyə açmadın? Qız: Nə qapı? Sənə demişdimdəə evdə heç kim olmuyacaq :))