yuMor(: Üç yaşlı uşaq kiçik masa arxasinda oturub yemək yeyir. Pişik onun ətrafıda fırlanıb ona həsədlə baxır. Uşaq deyir: -Heç istəmə, onsuz da verməyəcəm. Sən dünən siçan yeyəndə mənə vermədin
YUMOR(: 4yaşlı uşaqdan anası soruşur: -Necə yatdın? Yuxu gödun? -Necə görərdim axı gözümu yummuşdum... Ana uşaga: -Əgər yeməyini yeməsən xoxanı çagıracam... -Ana elə bilirsən xoxan bu yeməyi yeyəcək??... Atasi soruşur: -Necə oldu ki çarpayıdan yıxıldın? -Bilmirəm. Yatanda özümə baxmırdım. Sonra çarpayıya baxdım gördüm ki orda yoxam... Müəllim: -İndi mən sizə Pifaqorun nəzəriyyəsini sübut edəcəm... Arxada oturan tənbəl: -Lazım deyil müəllim biz sizə belə də inanırıq... Ana uşaga: -Müəllim bildi ki dərslərində mən sənə kömək etmişəm? -Əlbətdə... O mənə dedi ki "ola bilməz ki bir adam bu qədər səhv eləyə"
qadin ikinci uwaqa hamile olur birinci uwaqi anasindan soruwur ana qarnin niye wiwib?ana deyirki uwaq gözleyirem menim balam..seheri uwaq atasiyla astanofkada mawurut gözleyirler bu zaman uwaqin gözù yaninda duran qarinli bir kiwiye satawir..uwaq deyir dayi sen ne gözleyirsen?kiwi deyir aftobus gözleyirem.uwaq deyir dayi velosebet cixsa verde menexi.
yuMor(: Ər arvad bir axşam bir-birlərinə olan sevgilərindən danışdıqları yerdə, birdən arvad başlayır qısqanclıq edəcək dava salacaq bəhanə axtarmağa və sual verir : (qadın) - Həyatım əgər mən ölsəm sən yenidən evlənərsən ? (kişi) - Yox həyatım o nə sözdü. (qadın) - Niə evlənməzdin ? Deməli evli olmaq sənin xoşuna gəlmir ? Sənin bu müqəddəsliyə hörmətin yoxdu ? Əgər evlilik sənə xoş xatirələr xatırlatsaydı sən yenidən evlənərdin... Deməli sən indi xoşbəxt deyilsən ? (kişi) - Yox həyatım helə demək istəmədim. Hörmətim var. Niəki evlənərdim. (qadın) - Axxx.. Etibarsızsan ... Evlənərdin demək ? Onda belə çixir ki, evlənsəz bu evdə yaşayardız hə ? (kişi) - Canım axı bilirsənki mənim burdan başaq evim yoxdur. Yəqin ki, burda qalardıq. (qadın) - Bu otaqda mənim çarpayımda yatardız ? Həəəəə ? (kişi) - Vallah bu evdə ikimizində yata biləcəyi yeganə yataq da elə budur. Yəqin elə burda yatardıq. (qadın) - Təsəvvürümə gətirirəm.. Allah bilir sən bivec mənim maşını... Ardını oxu >>
yuMor(: 2 şekili avtobusla Bakıya gelmeye hazırlaşır.2 mertebeli avtobusda yuxarıda sadece 1 boş yer qaldığına göre dostlardan biri aşağıda sürücünün yanında eyleşmeli olur.Nehayet onlar Bakıya çatırlar.Aşağıda eyleşen dost görür ki,o biri dostu özünü pis hiss edir,rengi de qaçıberhal soruşur : -" Ha senin gözoo yeyim.Ne olufdu ???" .ostu deyir : - " Hay bir diyan görex...Sizin avtobusda şofer vardı ??? " ... dostu cavab verir : -"he ne olufdu ki " ...diger Şekili : -"Hay indi Şekiden Bakıya gelene qeder ürek göbeyimi yemişem.bizim avtobusda şofer yox idi
yuMor(: Bir usaq magazanin pencerelerini sindirib qacmaga baslayir. Satici oglani evi istiqametinde qacarken tutur. Satici dedi : - Balaca oglan, meger bilmirsen ki, sindirdigin pencerelerin pulunu odemelisen ? - Bilirem, ele buna gore de pul getirmek ucun eve qaciram
yUmor(: Muellim birinci sinife gelen Arifden sorusur : - Elifbani bilirsenmi ? - Elbette, bilirem. - Cox gozel. Onda de gorum "A" herfinden sonra hansi herfler gelir ? Sagird cavab verdi : - Butun herfler