Yumorlar Bir oğlan 1 qızı görüb sataşaraq deyir: -Gözəl qız, çox şirinsən.. Atan şirniyyat mağazasında işləmir ki...?? Senin kimi şiririnləri satır??? Qiz cvb verir: -Atam bazarda satıcıdır.. Sənin kimi xiyarları satır =)
Yumorlar(: Mamed ölüm yatağında halallıq almaq üçün arvadı Fatiməni yanına çağırdı: -Fatimə, xidmetçi qızla öpüşüb səni aldatmışam...Məni bağışla. Fatimə cavabında: -Bilirəm ay kişi səni boşuna zəhərləmədim ki ;))
YuMoR(: Iki professor Universitetde sohbet edir: -Eger men bir nefere 4 yazsam, butun qrup meni el ustunde gezdirer. O biri professor: -Eger men kimese 3 yazsam, butun qrup meni el ustunde gezdirer. Dekan bu moment girir iceri: -Eger sizin ikinizi de Universtetden qovsam, butun fakulte meni el ustunde gezdirer..:
YuMoR(: Iki dost goruwurler. Biri deyir: -Bilirsen, bu gece bizi yuxuda gordum. Biz goyden yere dushurduk. Sen balin icine, mense peyinin icine dushdum. Dostu gulur ve deyir: -Gorursen de heyatda oldugu kimi yuxuda da men ondeyem O biri deyir ki, he amma biz ayaqa qalxandan sonra bir birini yalayaraq temizledik :)
YuMoR(: Bir gun Haci dayi shehere gezmeye gelir. Kucede gederken gorur ki qarshidan qesheng bir qiz gelir. Qizin sinesi yariya kimi aciq olur. Qizin boynunda asdigi medalyonun ustunde teyyare shekli olur ve medalyon qizin sinesinin ustunde dayanir. Haci dayi eleme tehbellik bashlayir qizin sinesine baxmaga. Qiz da arif qiz olur ve Haci dayinin neye baxdigini bilir. Axirda qiz ozunu saxlaya bilmeyib Haci dayidan sorushur: "Meger teyyare-zad gormemisiniz?" Haci dayi: "Teyyare gormeyine gormushem, amma bele aeroport birinici defedir ki gorurem."(: