canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Letifeler =)
Nik_tapmiram*  Nik_tapmiram* [Off] (30.06.2016 / 12:50)
Deyir sovet dovru bir kishi kentden sheherde gelir talon sistemi var imish o vaxt gorur avtobusdan hami dushende bir kagiz gosterir dushur pul zad vermir qayidir rayona arvadina danishirki bes bele arvadida deyirki sende bundan sonra ele ele kishi ikinci defe shehere gelende arvada deyir evdeki kagizlardan bir ver mene gedirem arvadda goturur zaks kagizlarin verir kishiye kishi gelir bakiya gorur yene hami dushende kagiz gosterir dushur buda dushende gosterir shofer gorur bu kagiz bashqa kagizdi deyir a kishi ver gorum bu ne kagizdi gosterirsen mene kishi deyirki bes zaks kagizimizdi shofer deyir e gijdillag bu evde minib dushmek uchunduye avtobusda yo
Black_Attack  Black_Attack [Off] (30.06.2016 / 12:51)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Nik_tapmiram* (302016/13:50)
Deyir sovet dovru bir kishi kentden sheherde gelir talon sistemi var imish o vaxt gorur avtobusdan hami dushende bir kagiz gosterir dushur pul zad vermir qayidir rayona arvadina danishirki bes bele ar
)))))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (30.06.2016 / 12:52)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Bir oğlan molladan soruşur:
-Molla emi söyüş söymek günahdı??
MoLLa: estafurullah baLa gicdillaxsan sen? )))))
Nik_tapmiram*  Nik_tapmiram* [Off] (30.06.2016 / 12:55)
1dustaq turmenin hamamindan qacir polisderde daliycan qacir gelib arvaddar hamaminin yaninda diyanir baxirki arvaddar sohbet eliyir biri diyir men parisde olanda 1 dene heykel varidi lut idi elinde kise varidi sikinden dartirdin beluvu kiseliyirdi kiwi bunu ewidir girir hamamin heyetine heykel kimi diyanir elindede kise arvaddar hamamdan cixanda 1i gorurki 1 dene lut gijdillag diyanib parisde olan arvad diyir aa o heykelden burada qoyublarki nese kiwinin sikinden dartir kiwi bunun belini kiseliyir 2cisi dartir bununda belini kiseliyir 3cu 4cu 5ci 6ci nese axirinciya catanda kiwi doze bilmir axirinci arvadin eline qurtarir arvad baxirki elinde sperma var deyir aaa mene wampunda verdiki
Ardarazli  Ardarazli [Off] (11.07.2016 / 23:41)
Arvad ərini yoxlamaq üçün işdən ona zəng vurur:
- Sən hardasan?
- Evdə.
Yalan demirsən?
- Yooo.
- Onda get mətbəxə, mikseri işə sal.
- RRRRRR.
Növbəti gün:
- Haralardasan?
- Evdəyəm, əzizim.
- Əminsən?
- Əlbəttə.
- Mikseri işlət görümş
- RRRRRRR.
Üçüncü gün qadın evə 2 saat tez gəlir.
- Atan hanı?
- Bilmirəm, ana. Mikseri götürüb harasa getdi..

))))))))
Nik_tapmiram*  Nik_tapmiram* [Off] (12.07.2016 / 00:04)
Bir xristian ve azeri qizi bir birini sevirler.amma qizi xrisitiana vermirler deyirler bu o vaxt mumkundur ki sen sunnet olunasan.xristian sunnet olunur.toy elemek isteyende deyirler hele olmaz.meherrenlik ayidir.xristian bir teher gozleyir.sonra deyirler orucluq ayidir.xristian bu ayida bir teher gozleyir.sonra deyirler bu ayida gozle bos aydir may ayinda toy elemek olmaz..Xristian deyir. daha bezdim sikdirin sizin ne qiziniz lazimdi ne ozunuz sikimin yarisini qaytarin gedirem.
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (17.07.2016 / 06:16)
Seher seher sarimsaqli salat yidim ureyim qariwdi. Vattt dede ((((
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (17.07.2016 / 10:41)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Inci-cicek (17.07.2016/07:16)
Seher seher sarimsaqli salat yidim ureyim qariwdi. Vattt dede ((((
Qeşeng anketotdu, )
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (17.07.2016 / 10:43)
MiLYoNDa1oQLaN (17.07.2016/11:41)
Qeşeng anketotdu, )
Bilmedim bu esrarengiz hisslerimi gara yazim. Gordum bow vereqdi yazdim ))
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (17.07.2016 / 10:45)
Inci-cicek (17.07.2016/11:43)
Bilmedim bu esrarengiz hisslerimi gara yazim. Gordum bow vereqdi yazdim ))
Her mövzunu yaşıyırsan yani, )
Наверх  Cemi mesajlar: 689

<< 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 69 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (9)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4220 / 1165