canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Paxil insanlar....
Lady_LiLiYa  Lady_LiLiYa [Off] (03.04.2012 / 12:07)
Bekede insanin en pis xususiyetidir paxilliq...
insan kuseyen ola biler ne ziyani?sadece kusecek....
insan aci dil ola biler ne ziyani?ede bileceyi tek pislik ozune olacag...ve s...
ancaqki insan paxil oldusa herweye qadirdir!....isteyecek ki etrafdaki heckes ondan onde olmasin,daim quyu qazacag....
sizce?????
Pessimist89  Pessimist89 [Off] (07.04.2012 / 11:57)
Mence paxilliq birmenali soz deyil,onchun izahini da bir cur ifade etmek duzgun olmaz.
Fikrimce paxilliq nashukurluk elametidi ve insanin oz sahib olduqlarindan daha choxunu ve en yaxshisini menimsemek isteyidir,baxmayaraqki o bu istek zamani ozunun ve bashqalarinin xeyir ve ziyanini nezere almadan sirf oz maragini paxilliqndeyiken bu emelle heyata kechirir...
Ikinci menasina geldikde ise bunu ozunde olan hansisa bir melumati ve ya eshyani,baxmayaraqki olub olmamasi xrninchun ele de ehemiyyetli deyil,onu bashqalari ile bolushmemekdi.
Yeni bir var kimden ise neyise menimsemek,bir de var ozunde olanin bashqasinin menimsemesine yol vermemek,ikisi de paxilliq sayilir,fikrimce...
Movzu sahibesine teshekkur.
Ramashka=88  Ramashka=88 [Off] (07.04.2012 / 12:13)
Bir nafar taniw qadin var manim atrafimda dahwat daraceda paxildir kimsa yeni na isa alanda oturub aglayir adami gozunun icine dariyir o qadar paxildiki oyda... o hala olduqca dahada pis gune qalir gun gundan dala gedir ne bilim yaqin xasiyyatdir amma cox pis bir weydir Paxiliq
Lady_LiLiYa  Lady_LiLiYa [Off] (07.04.2012 / 12:27)
Bir var hesed aparmaq birde var paxilliq etmek...hesed hissi odurki "sagliqna qismet,xowum geldi mende isterdim"...
paxilliq ise "mende yoxdusa ondada olmamalidir." heqiqeten en dehwetli insan xarakteridi.cox qorxuram bele adamlarin kininden.
__*Bad~Boy*__  __*Bad~Boy*__ [Off] (07.04.2012 / 13:03)
Lady_LiLiYa, senin (07.04.2012 / 12:27) yazına cavab verirem, bu fikir lap yerine duwdu.men de bunu yazacaqdim.
Yss  Yss [Off] (26.11.2014 / 21:06)
Paxilli insalarin hemiwe kederli ve narahat olur. Paxilliqdan boyuk keder var? Onda var, mende yox. Onun Mawini var. Mene bax surunurem.ay insan sen kimise sevmirsense paxilqdan, ona zerre qeder zerer gelmez. Cunki o nemetinde Allah Tealanin teqdir ve qezasinda bir muddeti var. Vallahi men cox eseb oluram. Paxilliq edib bir kimsenin nemetini yox olmasini. Mende niye yoxdu demesi, oz nemetinde itirir. Yaziq olacagsan.zulm edeceksen ozune. bir sozle ozune duwmen olacaqsan.
deyiş. Yss (26.11 /21:08) [1]
Black_Attack  Black_Attack [Off] (26.11.2014 / 21:08)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Lady_LiLiYa (03.04.2012/13:07)
Bekede insanin en pis xususiyetidir paxilliq...insan kuseyen ola biler ne ziyani?sadece kusecek....insan aci dil ola biler ne ziyani?ede bileceyi tek pislik ozune olacag...ve s...ancaqki insan paxil o
sən insani keyfiyyətlərdən danışanda mənə catmırda,əgər səndəkidə insanlıqdısa məndəki nədi))
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (26.11.2014 / 21:09)
Cehenneme. Allah her kesin ureyine gore versin. Ondan da guclu olub nese etmeyecek ki.
Yss  Yss [Off] (26.11.2014 / 21:10)
cox_sarsildim (26.11.2014/21:09)
Cehenneme. Allah her kesin ureyine gore versin. Ondan da guclu olub nese etmeyecek ki.
Allaha emr edirsen)
Sku4ayu~Odin  Sku4ayu~Odin [Off] (26.11.2014 / 21:10)
En pis
yaltaqlıq
qorxaqlıq
Наверх  Cemi mesajlar: 33

[1] 2 3 4 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3316 / 393