canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Qurura gore...?
**__**  **__** [Off] (06.05.2017 / 23:23)
Herweyin bir heddi var.
TATLI*~*BELA  TATLI*~*BELA [Off] (07.05.2017 / 14:56)
Mende normadan artiqdu qurur. Ve bu yaxwi hec neyle neticelenmir
Simela  Simela [Off] (02.06.2020 / 01:08)
itirmişem...ama qürurluyam..el çeken deyilem qürurdan
*LAVINIA*  *LAVINIA* [Off] (02.06.2020 / 10:33)
gururdan gozel sheymi var...o gun magazine gedende gordum bir nene zibillikde nese axtarir gayidanda komeklik etmek istedim ne geder eledim eve geder dashiyim dedim gebul etmirdi mene adi pillekenleri chixmagada goymadi komek edim ozum chixa bilirem dedi ...yarim saat chene doydum xeyri olmadi
Nelli  Nelli [Off] (14.02.2023 / 16:23)
 ...Я в ЧёрноМ...Но ЯрчЕ из МногиХ...
Werhleri oxudum bir dene qürursuz tapa bilmedim...
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (14.02.2023 / 21:20)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Hər deyilən duz olsaydi nə olmusdu day
*_ДьЯВоЛскАЯ_МеСтЬ_*  *_ДьЯВоЛскАЯ_МеСтЬ_* (SV) [Off] (15.02.2023 / 09:46)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Menim.en onde tutdugum  biwey bu QURUR.... itirmiwem.demezdin insan itirdiyini tapmaqa caliwarki qovuwsun ona .men silmiwem.sifirlamiwam ve pewmanda deylem... mene xow olan bu xarakter bezilerinde .pis fikir yaradar  no buda mene maraqli deyil ...cunki herdefe demiwem qurursuz insandan her mundarligi gozlemek olar cinsiyetin ferqi yoxdu...
Impooo  Impooo [Off] (15.02.2023 / 14:00)
Qurur falan bilmem men. Xetrime deyen uzur istəsin .men cunki xetrine deydiyimden uzur isteye bilirem.zeifliyimi deyirem seninde  zəifliyinə hormet edirem..qurur ve qurursuzlug sadece perdedi gözden asilan perde
*_ДьЯВоЛскАЯ_МеСтЬ_*  *_ДьЯВоЛскАЯ_МеСтЬ_* (SV) [Off] (15.02.2023 / 14:17)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Impooo (15.02.2023/14:00)
Qurur falan bilmem men. Xetrime deyen uzur istəsin .men cunki xetrine deydiyimden uzur isteye bilirem.zeifliyimi deyirem seninde  zəifliyinə hormet edirem..qurur ve qurursuzlug sadece perdedi gözden a
Xetrine deymeyin  mertebdleri var yeqinki .en pisini etse baqiwlayarsan uzre? uzr isdedi .sende baqiwladin  etdiyi sehvi birde etdi .yene deyecen uzr isde ?) Bu minvalla neqeder uzr isdenileceyyki) 
Impooo  Impooo [Off] (15.02.2023 / 14:47)
*_ДьЯВоЛскАЯ_МеСтЬ_* (15.02.2023/14:17)
Xetrine deymeyin  mertebdleri var yeqinki .en pisini etse baqiwlayarsan uzre? uzr isdedi .sende baqiwladin  etdiyi sehvi birde etdi .yene deyecen uzr isde ?) Bu minvalla neqeder uzr isdenileceyyki
Xetrime deyecek seyler yungul nelerse olar)ama bagislanmayacag sehvler qurur olmazki silmek qurur deyil ozune hormetdi.qurur icin gedir olursen ondan otru ama qaydalarin prinsiplerinde var ozune qarsi .bagislamirsanodu mence.sukurki mende o hal yaranmayib heleki)yaransa belkede daha yaxsi anlayaram)
Наверх  Cemi mesajlar: 72

<< 1 ... 5 6 [7] 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3982 / 1630