canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Ya kus kininde bogul...ya bariw umudu sec.
Pessimist89  Pessimist89 [Off] (09.04.2012 / 09:34)
Kin meselesini eslinde chox adam derk etmir,meselen deyirlerki kishi ureyinde kin beslemez,eslinde duz deyirler,amma bu o demek deyilki umumiyyetle kin olmaz...
Meselen iki oglan bir biri ile dalashib,sonra olari ayirib apariblarsa onlarin ureyinde kin qalmasi normaldi,chunki heyif chixa bilmeyibler.amma seherisi gun sohbet edib anlashiblarsa mesrleye son qoyduq deyiblerse,bir hefteden sonra olar gorushende olardan biri o gunku dalashmaga gore nese menfi hereket ederse buna kin brslemek deyilir ve yaxshi qebul olunmur,hemin oglan rutbeden vurulur...
Munasibetlerde ise oglqn ve qiz arasinda kin olur,beleki eger dalashiblarsa olardan biri ne deyirse o birisi zidd olaraq sene inanmiram deyir,eslinde ise bashqasi deseydi artiq inanmishdi.bu da yaxshi hal deyil,gerek urekler yalansiz ve kinsiz olsun ki gelib geden sozler de qan kimu bulanliq yox,goz yashi kimi saf ve duru olsun...
Bele dushunurem...
Lady_LiLiYa  Lady_LiLiYa [Off] (09.04.2012 / 09:49)
Pessimist89, Elbetde kin elede alcaldici hiss deyilki kiwilerde olmasin,sadece menfi xususiyyetdi.
tewekkur edirem geniw aydinliq getirdiz.
Respect_Boy  Respect_Boy [Off] (09.04.2012 / 11:25)
 ...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...
kinden zehlem gedir kin saxliyan adamdanda
ucan_peraski  ucan_peraski [Off] (17.08.2013 / 16:04)
kusen her kes kinli deyil!
sadece qelbi qirilan insan var!
_M_E_L_E_K_  _M_E_L_E_K_ [Off] (17.08.2013 / 16:08)
Kusurem de kin saxlayiram da...bariwmagim cetin olur
_ELYA_  _ELYA_ [Off] (17.08.2013 / 16:53)
Kusurem amma kin saxlamiram, niyede saxlayim? O adamin zerre qederde deyeri yoxdursa kinede gerek yoxdur...!
_charli  _charli [Off] (17.08.2013 / 19:44)
 Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!
Küsürem,ama bildirmirem qelbimde saxlayiram.hec uzr istenilmesinide gozdemirem,onda lap cox eseblewirem,zamanla qelbimde bariwiram onunla.
ucan_peraski  ucan_peraski [Off] (17.08.2013 / 20:43)
kusmuwem..ozde pis! amma yenede hecne eliyemmirem!ehhh.
_MaksI_  _MaksI_ [Off] (17.08.2013 / 21:15)
kusmeyle aram yoxdu kimlese munasibetim alinmirsa birdefelik uzaglawiram hemin adamnan
Inci-cicek  Inci-cicek [Off] (18.08.2013 / 23:09)
Her weyden hamidan usdum gordum alinmir sora bariwdim bele mumkundu istediyivi hardasa qazanmaq. Amma bezen kusmek iwe yarar ))))
Наверх  Cemi mesajlar: 47

<< 1 2 [3] 4 5 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3429 / 1659