Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Eksperd (11.04.2012/00:38)bilirsiz nevar siz kimsizki,mene hormet edesiz,o qizin hormeti var yoxdu mene maraqli deyil,oglanlara yaltaqliq edenin sozde deyeri olar ancaq.Mene hec sizin hormetinizde lazim deyil
Denis*, Ee danuwuquvu bil burda bu userler arasinda senin 1 qepiklik hormetin yoxdu. O "swett" ise yeterince hormet qazanib. Sen onun qazandiqi hormetin yarisin qazan sonra onu muzakire et.
Eksperd (11.04.2012/00:49)kisi ekran arxasindan soyus soyurse o kisi deyil bildin,o mene yox oz nesline soydu.Burda ancaq ekran arxasindan danismagi bilersiz,indi basa dusersizki,men niye bu movzunu acmisdim cunki,buqede acinacaqli veziyyetdesiz,ancaq qizlarala dalasmagi bilersiz.Cixdim
Denis*, O hec kime yaltaqliq zad edmir. Aqilli ol o defe ayaz diwinin dibinnen cixani dedi sene sende bir azda utanan sifet olsaydi yene gelib burda obwi sobetler etmezdun.
Denis* (11.04.2012/00:55)Atavun nomresin ya qardawuvun nomresin ver onunla dalawim. Manitor arxasindan yox uz be uze.
kisi ekran arxasindan soyus soyurse o kisi deyil bildin,o mene yox oz nesline soydu.Burda ancaq ekran arxasindan danismagi bilersiz,indi basa dusersizki,men niye bu movzunu acmisdim cunki,buqede acina
<< 1 ... 10 11 [12] 13 14 15 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1047 / 820