Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 02:38) |
KoNCeNo (052015/03:30)Hemen Gunun Sabahsi Sen Gelib Hec ALLAHIN saolunda Demedin.
Sen ol sehv fikirlesirsen sen menim haqqimda o qederde bilmirsen men ele pislik edenleri bagislamisam ki,esitsen inanmazsan birde taniyan bilir mene yaxsiliq edenin men min qatin edirem nede hec zaman
Men olmedim O saol Sozun ewidmedim.deyene.
Men Yene Hemen Insanam.
Kim Xaiw Elese Komeye Gucumde Olani Bacardiqimi ederem.
Amma Bax Qarwiliqgormeyende Adam Sonur.
Omar Xeyyamin Bir Sozu var.
Deyir.
Kimsi Qizil Gulun Etrinin Iyinin Deyerin Bilmir Kimsise Zeherden Werab Duzeldir.
Kimsine Heyativi qurban Ver Ferqine Dalmaz,Kimsine 1 parca Corek Ver 1 esr Unutmaz.
KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 02:39) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (052015/03:34)Bilirsen men ahunu senden yaxsi taniyirdim eslinde duz edirdi men sehv emisdim.o mene onu edirdi ki,ders alim bilirdim ki,daxilinde uzulur onun xarakteri ferqliydi gorursen sen insanlari tanimirsan yozursan amma eslinde o sozu ne ucun o hereketi niye edir dusunmursen ferqimiz budur qaldi ki,dostluqa o yadima gelmir ne vaxt demisen atmisam sozuvu demisen
Xeyr.Eslinde Sen ozuvun duzgun Olduquva Inandirmisan.Yeqin Ki Anlaeaydin Sehvlerivi etmezdin.Qiwda Senin Halin Pis Idi.Nem Icmiwdin Neynemiwdin Nefesin Gelmirdi Yadindadi O Sohbet?Forumda Xaiw Eledin
KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 02:40) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (052015/03:38)Men burda hemise demisem ki,kotikin xetrin cox isteyirem amma eyni zamanda zehlemide arada tokursen
Hemen Gunun Sabahsi Sen Gelib Hec ALLAHIN saolunda Demedin.Men olmedim O saol Sozun ewidmedim.deyene.Men Yene Hemen Insanam.Kim Xaiw Elese Komeye Gucumde Olani Bacardiqimi ederem.Amma Bax Qarwiliqgorm
_K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 02:44) |
KoNCeNo (052015/03:40)Men Ewitdiyime yox gorduyume inaniram illan.men arvat deyilem qulaqlarimla hereket edem
Men burda hemise demisem ki,kotikin xetrin cox isteyirem amma eyni zamanda zehlemide arada tokursen
KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 02:46) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (052015/03:44)Senin baxis bucaqin duz dor)))dar cerciveden baxirsan
Men Ewitdiyime yox gorduyume inaniram illan.men arvat deyilem qulaqlarimla hereket edem
_K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 02:49) |
KoNCeNo (052015/03:39)Onda yeqin Men Sehv Elemiwem Hemen An sene komek etmeye caliwanda.
Bilirsen men ahunu senden yaxsi taniyirdim eslinde duz edirdi men sehv emisdim.o mene onu edirdi ki,ders alim bilirdim ki,daxilinde uzulur onun xarakteri ferqliydi gorursen sen insanlari tanimirsan yo
Senin sozunnen bele cixir ki,adam suda bogulur komek istiyir dostum ya kimse,uzaqdan durum qiwqirim kiol ograw niye derine gedmisen uzub.
_K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 02:51) |
KoNCeNo (052015/03:46)Yo Senin Cerciveve Heyran Qaldim.
Senin baxis bucaqin duz dor)))dar cerciveden baxirsan
KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 02:52) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (052015/03:49)Ay kotik men usaq deyileme menim yasim az olsada her seyi yasamisam kifayet qeder tecrubem var menden cox insanlarla unsiyyetde ola bilmezsen insan taniya bilmezsen o mene orda ele deyirdi amma wexside deyine deyine komek edirdi
Onda yeqin Men Sehv Elemiwem Hemen An sene komek etmeye caliwanda.Senin sozunnen bele cixir ki,adam suda bogulur komek istiyir dostum ya kimse,uzaqdan durum qiwqirim kiol ograw niye derine gedmisen u
_K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 03:19) |
KoNCeNo (052015/03:52)Day diyerdin yalannan neye cirib dagdirdim ozumu ))
Ay kotik men usaq deyileme menim yasim az olsada her seyi yasamisam kifayet qeder tecrubem var menden cox insanlarla unsiyyetde ola bilmezsen insan taniya bilmezsen o mene orda ele deyirdi amma wexsid
KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 23:27) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
<< 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 92 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4135 / 1553