canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Üsteki istifadeçini sevindirmeye çalışın...
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 02:38)
KoNCeNo (052015/03:30)
Sen ol sehv fikirlesirsen sen menim haqqimda o qederde bilmirsen men ele pislik edenleri bagislamisam ki,esitsen inanmazsan birde taniyan bilir mene yaxsiliq edenin men min qatin edirem nede hec zaman
Hemen Gunun Sabahsi Sen Gelib Hec ALLAHIN saolunda Demedin.
Men olmedim O saol Sozun ewidmedim.deyene.
Men Yene Hemen Insanam.
Kim Xaiw Elese Komeye Gucumde Olani Bacardiqimi ederem.
Amma Bax Qarwiliqgormeyende Adam Sonur.

Omar Xeyyamin Bir Sozu var.
Deyir.

Kimsi Qizil Gulun Etrinin Iyinin Deyerin Bilmir Kimsise Zeherden Werab Duzeldir.
Kimsine Heyativi qurban Ver Ferqine Dalmaz,Kimsine 1 parca Corek Ver 1 esr Unutmaz.
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 02:39)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_K_O_T_İ_K_ (052015/03:34)
Xeyr.Eslinde Sen ozuvun duzgun Olduquva Inandirmisan.Yeqin Ki Anlaeaydin Sehvlerivi etmezdin.Qiwda Senin Halin Pis Idi.Nem Icmiwdin Neynemiwdin Nefesin Gelmirdi Yadindadi O Sohbet?Forumda Xaiw Eledin
Bilirsen men ahunu senden yaxsi taniyirdim eslinde duz edirdi men sehv emisdim.o mene onu edirdi ki,ders alim bilirdim ki,daxilinde uzulur onun xarakteri ferqliydi gorursen sen insanlari tanimirsan yozursan amma eslinde o sozu ne ucun o hereketi niye edir dusunmursen ferqimiz budur qaldi ki,dostluqa o yadima gelmir ne vaxt demisen atmisam sozuvu demisen
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 02:40)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
_K_O_T_İ_K_ (052015/03:38)
Hemen Gunun Sabahsi Sen Gelib Hec ALLAHIN saolunda Demedin.Men olmedim O saol Sozun ewidmedim.deyene.Men Yene Hemen Insanam.Kim Xaiw Elese Komeye Gucumde Olani Bacardiqimi ederem.Amma Bax Qarwiliqgorm
Men burda hemise demisem ki,kotikin xetrin cox isteyirem amma eyni zamanda zehlemide arada tokursen
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 02:44)
KoNCeNo (052015/03:40)
Men burda hemise demisem ki,kotikin xetrin cox isteyirem amma eyni zamanda zehlemide arada tokursen
Men Ewitdiyime yox gorduyume inaniram illan.men arvat deyilem qulaqlarimla hereket edem
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 02:46)
_K_O_T_İ_K_ (052015/03:44)
Men Ewitdiyime yox gorduyume inaniram illan.men arvat deyilem qulaqlarimla hereket edem
Senin baxis bucaqin duz dor)))dar cerciveden baxirsan
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 02:49)
KoNCeNo (052015/03:39)
Bilirsen men ahunu senden yaxsi taniyirdim eslinde duz edirdi men sehv emisdim.o mene onu edirdi ki,ders alim bilirdim ki,daxilinde uzulur onun xarakteri ferqliydi gorursen sen insanlari tanimirsan yo
Onda yeqin Men Sehv Elemiwem Hemen An sene komek etmeye caliwanda.
Senin sozunnen bele cixir ki,adam suda bogulur komek istiyir dostum ya kimse,uzaqdan durum qiwqirim kiol ograw niye derine gedmisen uzub.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 02:51)
KoNCeNo (052015/03:46)
Senin baxis bucaqin duz dor)))dar cerciveden baxirsan
Yo Senin Cerciveve Heyran Qaldim.
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 02:52)
_K_O_T_İ_K_ (052015/03:49)
Onda yeqin Men Sehv Elemiwem Hemen An sene komek etmeye caliwanda.Senin sozunnen bele cixir ki,adam suda bogulur komek istiyir dostum ya kimse,uzaqdan durum qiwqirim kiol ograw niye derine gedmisen u
Ay kotik men usaq deyileme menim yasim az olsada her seyi yasamisam kifayet qeder tecrubem var menden cox insanlarla unsiyyetde ola bilmezsen insan taniya bilmezsen o mene orda ele deyirdi amma wexside deyine deyine komek edirdi
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (05.10.2015 / 03:19)
KoNCeNo (052015/03:52)
Ay kotik men usaq deyileme menim yasim az olsada her seyi yasamisam kifayet qeder tecrubem var menden cox insanlarla unsiyyetde ola bilmezsen insan taniya bilmezsen o mene orda ele deyirdi amma wexsid
Day diyerdin yalannan neye cirib dagdirdim ozumu ))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (05.10.2015 / 23:27)
Bunu aglada bilerem.sevindirmey yoo))))))))
Наверх  Cemi mesajlar: 916

<< 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 92 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (5)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4135 / 1553