canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil olQeydiyyat
ButulkaDominoDurakTic Tac Toe
İstifadəçi adı və ya ID:
Şifrə:

💬 Forum
Mövzulara baxın, sual verin, fikir paylaşın və aktiv müzakirələrə qoşulun.

Son 10 mövzu

📌 Qiz firlatmaq...
Mövzudakı mesaj sayı: 138
__SuMeRKi__
__SuMeRKi__OFF
🕒 23.10.2010 / 00:40 · #11
🏷 WaP.CaNiM.aZ CaNiM BeLe oLMaZ;)
Men hec vaxt qiza giriwmirem Allah wahiddi chata girenden telefonum susmur butun gunu yigirlar) qizlar giriwir.
Dəyişdirildi: *FeMiNiSTKa* (23.10 / 00:42) [1]
LiveD
LiveDOFF
🕒 23.10.2010 / 00:43 · #12
S_a_m_x_a_l, Mence bu aglanmalidi eee... Ancaq ozleri tekce firlansalar daha yaxwi olar mence...
ayibogan2
ayibogan2OFF
🕒 23.10.2010 / 00:45 · #13
firranmaga o qeder yer var ki...
S_a_m_x_a_l
S_a_m_x_a_lOFF
🕒 23.10.2010 / 00:46 · #14
🏷 hhhh
LiveD, Eh qaqa ne edek indiki cox oglan qizlarin onlari firlatmasina icaze verirler
LiveD
LiveDOFF
🕒 23.10.2010 / 00:49 · #15
LoLiSaFoNe, Yaxwi bes niye qiz firlatmaq pis sayilir oglan firlatmaq yox?eslinde qiz firlatmaq hech de pis bir wey deyil eksine...kiminse qiz dostu var...gedir mes:parkda sohbet edirler...qachma tutdu oynayirlar...o qacir agacin dibine oglan da duwur onun dalinca...qiz oglani agacin etrafinda firladir...buna ne deyeceysen?
ayibogan2
ayibogan2OFF
🕒 23.10.2010 / 00:51 · #16
LiveD (232010/00:49)
LoLiSaFoNe, Yaxwi bes niye qiz firlatmaq pis sayilir oglan firlatmaq yox?eslinde qiz firlatmaq hech de pis bir wey deyil eksine...kiminse qiz dostu var...gedir mes:parkda sohbet edirler...qachma tutd
hahaha. Lap hind kinosuna oxsadie..
LiveD
LiveDOFF
🕒 23.10.2010 / 00:52 · #17
LoLiSaFoNe, Yox yox...ele firlanmaq dedim...daha dogrusu demedim,yazdim...
ManGA_
ManGA_OFF
🕒 23.10.2010 / 01:20 · #18
🏷 KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur
menasizdi
LiveD
LiveDOFF
🕒 23.10.2010 / 01:47 · #19
ManGA_, Xexe..Bele gotursek senin tekce bu yazdigin menasizdi sozu ele adice mena sozu de menasizdi...kimisi uchun...
X_mutant_X
X_mutant_XOFF
🕒 23.10.2010 / 01:48 · #20
Bismillah!

Movzunun adini gorub eseblerimi cilovlaya bilmedim. Bu ne adetdir bezi uzden iraq oglanlar arasinda! Ozlerini boyuk adam hesab edirler ya dunyada ozlerini krasavcik hesab edirler? Melum deyil...Birincisi bir oglanin ne heddine ki, bir qizin duygulari ile oynasin onu pislik emeline alet etsin? Ne heddine?! Qiz oglana gonlunu acir...Amma oglan pis niyyeti ile yaxinlawir bu qebul edilmezdir! Sevgi adina zerer vuranda ele bezi oglanlarin eledikleri bucur pis iwlerdir! Qiz firlatmaq isteyen oglan firlatmadan qabaq 2 defe dusunsun! Ilk novbede dusunsunki, onunda bacisina veya qohumlarindan olan qiza ne vaxtsa onun kimi bir eclafda bu niyyetle yaxinlassa qebul edermi? Elbetdeki yox...Bele hereketlerle mesgul olan oglanlarada hec sozum yoxdur Ayb olsun! Qizlar esya deyilki, isledib sonra kenara atasiz! Qizlara hormet edin...umumiyyetle Qadin cinsine layiq olmayan hereketlerde olmayin...! Qadinlarinda bezileride ozlerinden istifade etmeye hec bir oglana icaze vermesinler! Ayiq ols
...
Ardını oxu >>
Dəyişdirildi: X_mutant_X (23.10 / 01:49) [3]
Cəmi mesajlar: 138
<< 1 [2] 3 4 ... 14 >>
Forum faylları
Bu mövzudakı fayllar 1
Keçidlər