canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Heyatda yawadiginiz en gözel xatireler
Hektor  Hektor [Off] (23.10.2010 / 14:52)
Aylin* (232010/14:50)
yegane oglan o oldu ki, ozum ayrildim , ozum de pewman oldum. bilmirem onu o birisilerden ferqlendiren ne idi. indi ayrilmiwiq
Inwallah gözel yadda qalan xatirelerin bundan sonra da davam edecek.ve bundan da maragli yawadigin günler olacag
Aylin*  Aylin* [Off] (23.10.2010 / 14:57)
twkler...
Nick_O  Nick_O [Off] (23.10.2010 / 15:33)
Ən maraqlı xatirlərimdən biri dünən oldu. Qrup yoldaşlarımla Ağsuya getmişdim. Günümüz çox super keçdi.
Hektor  Hektor [Off] (23.10.2010 / 15:53)
Nick_O (232010/15:33)
Ən maraqlı xatirlərimdən biri dünən oldu. Qrup yoldaşlarımla Ağsuya getmişdim. Günümüz çox super keçdi.
Bundan sonra da super günlerivin ardi gelsin inwallah
Hektor  Hektor [Off] (23.10.2010 / 20:21)
1gün sevgilimgilin heyetindeki çayxanada dostlarimla oturmuwdum.arabir cananim balkona çixirdi ve men onu balkonda gören kimi çayxanadan çöle çixib ona baxirdim ve bu zaman o refiqesine 1mektub verdi ve içeri girdi.refiqesi mene yaxinlawdi ve mektubu mene verdi bu an men çox heyecanlandim düwündüm ki yeqin men onu narahat edirem.mektubu açdim ve oxudum yazmiwdi ki men artiq 3 aydir ki seni sevdiyimi gizledirdim,indi ise bil ki seni dünyalar qeder sevirem,indi kende gedirem ve 3aydan sonra gelecem.meni unutma.
Men bu mektubu oxuyanda sevincimden göye uçurdum.heqiqeten de bu xatireler mene ümüd verir
Nezabivaemiy  Nezabivaemiy [Off] (23.10.2010 / 20:29)
Katy (232010/14:12)
mence en maraqlisi budu..
aha cox maraqli kecmiwdi..
BMT13  BMT13 [Off] (23.10.2010 / 20:31)
Hektor, ucmaq ucmaq ucmaq. Tesevvur edirem. Anlayiram.
deyiş. BMT13 (23.10 /20:32) [1]
Hektor  Hektor [Off] (23.10.2010 / 20:46)
Koka-kola çempianati keçirilirdi ve men de mektebimin heyyetinde 5 nömreli formada çixiw edirdim.çempianat futzallarda keçirilirdi 4/1 finala çixmagimiz üçün 21nömreli mektebi udmag lazim idi.oyunun qurtarmagina texminen 1deqiqe qalmiwdi.biz ise 1-0 uduzurdug.tiribunalarda bizim azarkewler çoxlug tewkil edirdi.öz qapimizin yaxinliginda reqibimiz qaydani pozdu.bu qayda pozuntusunu men yerine yetirmeli idim.mesafe çox uzag idi.topa yaxinlawdim ve güclü zerbe vurdum.reqib qapiçi topa reaksiya vere bilmedi ve top qapidan keçdi.bu zaman bütün stadion ayaga qalxdi direktor ve idman mellimimiz meydana girib meni qucagladilar hami meni sesleyirdi ve son saniyelerde qelebe topunu da vurdum ve oyunun talehini hell etdim.4/1 finalda oynaya bilmedim ve kamandamiz 16 nömreli mekteb penaltilerde uduzdu.men ise koka kola çempianatinin en güclü müdafieçisi seçildim.qazet ve jurnallarda adim qeyd olundu ve bütün mekteb menden daniwirdi.bu xatireler gözel anlar idi
Hektor  Hektor [Off] (23.10.2010 / 21:08)
Boksda da gözel xatirelerim qalib ama boksda çox mewq etdiyim üçün rinqe çixanda mene adi gelirdi.tekce Azerbaycan bayragi altinda dayanib Azerbaycanin himnini seslendirdiyim gün xow xatire kimi heyatimda iz qoydu
Hektor  Hektor [Off] (23.10.2010 / 22:15)
Yagiwli günleri her an xatirlayiram ela xatirelerdi
Наверх  Cemi mesajlar: 210

<< 1 [2] 3 4 ... 21 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4183 / 1495